IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mart 2012, 20:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Meteorolojiden fırtına uyarısı




Marmara Denizi'nde fırtına bekleniyor, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise toz bulutu etkili olacak...



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Marmara Denizi'nde şiddetli fırtına bekleniyor, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin genelinde de toz bulutu etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, gece saatlerine kadar 6 ila 8 kuvvetinde fırtına bekleniyor.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi geneli ile Malatya, Elazığ ve Osmaniye çevrelerinde de toz taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.
KUZEY EGE'DE ŞİDDETLİ FIRTINA DENİZ ULAŞIMINI ETKİLİYOR

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş yetkileri saatteki hızı zaman zaman 70 kilometreye ulaşan şiddetli poyraz fırtınası sebebiyle Gökçeada'dan Kabatepe'ye yapılması gereken 12.00 seferi ile Kabatepe'den Gökçeada'ya yapılması gereken 15.00 seferinin iptal edildiğini açıkladı.

Geyikli-Bozcaada, Çanakkale-Eceabat ve Gelibolu-Lapseki arasındaki arabalı vapur seferleri ise şuan normal olarak yapılmaya devam ediyor.
YAĞIŞLI HAVA HAFTA SONU VEDA EDİYOR

Orta Akdeniz üzerinden gelen ve Türkiye genelinde etkili olan yağışlı havanın, hafta sonunda yurdu terk etmesi bekleniyor. Hava sıcaklığındaki azalışın bugün ve yarın iç kesimlerde, 15 ve 16 tarihlerinde de doğu bölgelerde devam edeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden aldığı bilgiye göre, bugün Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Rize ve Artvin çevreleri dışında kalan tüm yurdun yağışlı geçeceği öngörülüyor.
Tahminlere göre, yağışlar, Güney ve İç Ege, Akdeniz ile Eskişehir, Konya ve Ankara'nın güney ilçelerinde kuvvetli olmak üzere, genellikle yağmur ve sağanak, Trakya, Marmara'nın güneyi, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Bolu, Karabük, Kastamonu, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş ve Erzurum çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.
SOĞUK HAVA YURDU ETKİSİ ALTINA ALIYOR

Yarın da Marmara'nın batısı dışında tüm yurt yağışlı geçecek. Yağışlar, Ankara, Kırıkkale, Çorum, Amasya, Hatay, Osmaniye, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olmak üzere, genellikle yağmur ve sağanak, iç ve doğu bölgelerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde gerçekleşecek.
Rüzgar, bugün Marmara'nın doğusu ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu, Antalya Körfezi'nde güneybatı, yarın ise Kıyı Ege, Orta ve Doğu Karadeniz Kıyılarında kuzey ve kuzeybatı ve Doğu Akdeniz kıyılarında da güneybatı yönlerden kuvvetli esecek.
Bugün doğu, yarın ise doğu ve iç bölgelerde buzlanma ve don olayı görülecek.
Soğuk ve yağışlı hava, 15 ve 16 Mart tarihlerinde kuzey, iç ve doğu bölgelerde etkili olmasının ardından hafta sonunda yurdu terk edecek.
Yetkililer, vatandaş ve ilgilileri yağışlarla birlikte meydana gelebilecek sel, su baskını, taşkın, ulaşımda aksama ve gribal enfeksiyon gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
fırtına, meteorolojiden, uyarısı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Meteorolojiden 29 ile kar uyarısı PassioN Haber Arşivi 0 18 Şubat 2012 18:42
Meteorolojiden kar uyarısı PassioN Haber Arşivi 0 25 Ocak 2012 21:15
Meteorolojiden buzlanma ve don uyarısı PassioN Haber Arşivi 0 15 Ocak 2012 21:33
Meteorolojiden kar yağışı uyarısı PassioN Haber Arşivi 0 10 Ocak 2012 21:12
Meteorolojiden 25 İle Yağmur Uyarısı aLya Haber Arşivi 0 26 Ekim 2011 10:21