IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Zen

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Mart 2012, 22:24   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
58 ünlü kadından "Her Ses Bir Nefes" Projesi




58 ünlü kadın tek ses oldu



8 Mart Dünya Kadınlar Günü için 58 ünlü kadın "Her Ses Bir Nefes" projesi kapsamında objektiflere poz vererek kadın sorunlarına dikkat çekti. Sergi 8-30 Mart tarihleri arasında ziyaretçilerle buluşacak.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



58 ünlü kadın Polisan Boya'nın Türkiye’de kadınların yaşadığı sorunlara dikkat çekmeyi ve kamuoyunu bilinçlendirmeyi amaçlayan "Her Ses Bir Nefes" adlı sosyal sorumluluk projesi için objektif karşısına geçti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında gerçekleşecek fotoğraf sergisinden elde edilecek gelir, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’nın Dayanışma Merkezi Ofisi ve kadın sığınaklarının yenilenme çalışmasına aktarılacak.


Fotoğraf çalışması için her sanatçı iki farklı konsept için poz verdi. İlk konseptte yüzlerini stretch filmle kapatan sanatçılar susturulmuş ve sindirilmiş kadınları simgelerken ikinci konseptte sessiz çığlıklarıyla tek nefes oldular. 58 ünlü kadın fotoğraflarını toplumsal cinsiyet eşitsizliği, çocuk gelinler, eğitim eksikliği, sağlık sorunları, taciz, aile içi şiddet, ekonomik bağımlılık gibi konulardaki cesur sosyal mesajları ile destekledi.

Proje tasarımı ve sanat yönetmenliğini Kenan Bahadır Derre’nin üstlendiği, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) Türkiye Temsiciliği'nin teknik destek verdiği projenin fotoğrafları Serhat Hayri (Studio Plus) ve Tayfun Çetinkaya (Bird Office) tarafından çekildi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"Her Ses Bir Nefes" fotoğraf sergisi, 8 -30 Marttarihlerinde İstanbul Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, İstanbul Optimum Outlet, Ankara Optimum Outlet ve Adana Optimum Outletalışveriş merkezlerinde10.00 – 22.00 saatleri arasında ziyaretçileri ile buluşacak. Daha sonra Türkiye’nin çeşitli illerinde de sergilenmeye devam edecek.

Projeye gönüllü olarak destek veren 58 isim şöyle:

Açelya Akkoyun, Akasya Asıltürkmen, Aslı Omağ, Ayça İnci, Aydan Kaya, Aydilge, Ayşe Ertaş, Ayşen İnci, Bennu Yıldırımlar, Beste Bereket, Betül Arım, Betül Demir, Billur Kalkavan, Birsen Dürülü, Ceren Taçan, Deniz Özerman, Deniz Pulaş Akkartal, Didem Balçın, Didem İnselel, Didem Soydan, Dilek Yorulmaz, Duygu Yetiş, Ebru Üstüntaş, Ece Gürsel, Ece Uslu, Elif Güvendik, Emel Çölgeçen, Fatoş Kabasakal, Fulya Zenginer, Goncagül Sunar, Grup Hepsi, Gülçin Şantırcıoğlu, Gümeş Emir, İncilay Şahin, İpek Tanrıyar, Lale Cangal, Melis Sökmen, Meltem Sırtıkara, Mine Çayıroğlu, Mine Tugay, Nilbanu Engindeniz, Oya İnci, Özge Borak, Pelin Akil, Pelin Batu, Sacide Taşaner, Sedef İybar, Sevtap Ünal, Sinem Güven, Sumru Yavrucuk, Şebnem Özinal, Şule Erden, Türkü Turan, Yasemin Hadivent, Yasemin Öztürk, Yeşim Gül, Zeliha Sunal, Zeynep Mansur.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
58, her ses bir nefes, kadından, projesi, ünlü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dünyanın "En Ünlü" ve "En Kanlı" Derbilerinin Sebebi.. MyhtoLogy Genel Paylaşım 3 01 Ağustos 2006 12:13