IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mart 2012, 09:39   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eşrefpaşa Hastanesi'nde "Vefalı" Kutlama




İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi, Tıp Bayramı kutlamasında emekli doktor ve hemşirelerini unutmadı.
Törene katılan Başkan Vekili Dr. Aydoğan, "Bir öğrenci tabip olmayı kafasına koyduysa, onun kalbi biraz değişiktir. Onun kalbi insanlara daha sıcak bakar" dedi.

Tıp Bayramı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi'nde mütevazı bir törenle kutlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, Genel Sekreter Yardımcısı Serpil Baran, Başhekim Uzman Dr. Bora İrer ve hastane personelinin katıldığı kokteylde pasta kesildi; emekli doktorlara şükran plaketi sunuldu.

Meslektaşlarının Tıp Bayramı'nı kutlayan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Aydoğan, "Tek dileğim, gelecek yıllarda çok daha coşkulu bayramlar kutlayalım. Gösterdiğiniz çabalar ve emekler için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Kendisinin de bir tıp doktoru olduğunu hatırlatan Sırrı Aydoğan, Türkiye'de uygulanan sağlık politikaları sonucu yavaş yavaş paralı ve özel sağlık hizmetine geçildiğini üzülerek gördüklerini "Bugün Türkiye'de gelinen son noktanın her kademesini çok iyi bilirim. Ülkenin ilk sosyalizasyon zamanlarında da çalıştım. O zaman bu ülke daha fakir bir ülkeydi. Ama biz Anadolu'nun her tarafında sağlık hizmetini ilacıyla beraber halkımıza ücretsiz verebiliyorduk. Hiçbir gün sağlık güvencesi aramadık" şeklinde konuştu.

Eşrefpaşa Hastanesi gurur kaynağımız
Hekimliğin ayrıcalıklı bir meslek olduğunu söyleyen Aydoğan şöyle devam etti:

"Ne olursa olsun, ben her zaman meslektaşlarıma güvendim. Zaten bir öğrenci tabip olmayı kafasına koyduysa, onun kalbi biraz değişiktir. Onun kalbi insanlara daha sıcak bakar. Hekimler insanları sever, idealist insanlardır. Toplumun her kesiminde sanatta, musikide hekim vardır."

Eşrefpaşa Hastanesinin bugün gelinen noktada gurur vesilesi olduğunun altını da çizen Dr. Aydoğan, "Başkanımız Aziz Kocaoğlu, göreve geldikten sonra Eşrefpaşa Hastanesi için işin kolayına kaçmadı. Hastaneyi ayağa kaldırmak, vatandaşa faydalı hale getirmek, sosyal güvencesi olmayanlara hizmet etmek uğruna başkanımız geldiği günden beri çok uğraştı. Eksiğimiz vardır belki ama bu fiziki mekanlar oluşturulmasaydı Eşrefpaşa Hastanesi bugün olmazdı. Bunda hepinizin katkısı var. Tıp Bayramınızı kutluyorum. Daha iyi şartlarda nice bayramlar diliyorum" dedi.

Tıp Bayramı kutlamaları kapsamında Eşrefpaşa Hastanesi'nden emekli olan uzman doktorlar Yüksel Özcan, Mehmet Bekaroğlu, Göker Çiftdemir, A. Erkan Sayaroğlu, Kenan Ekşi, O. Bülent Özcan, Doktor M. Ertaç İşlekel, Radyoloji Uzmanı Ziya Kumcuoğlu, Başhemşire Meltem Günaydın ve Hemşire Ayşe Yıldırım'a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
eşrefpaşa, hastanesinde, kutlama, vefalı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık