IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mart 2012, 20:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cezaevine ağlaya ağlaya gitti




Samsun'da görülen gasp davasında karar çıktı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Samsun'da, 2 yıl önce cinsel ilişki vaadiyle kandırdıkları 32 yaşındaki Zeki S.'yi, boğazına bıçak dayayıp 700 lirasını gasp ettikleri suçlamasıyla tutuksuz yargılanan 21 yaşındaki Meral K. ile arkadaşı 48 yaşındaki Hüseyin A., yargılandıkları mahkemece geçen aralık ayında 8'er yıl hapis cezasına çarptırıldı. Firari olan sanıklardan Meral K., dün akşam yakalandı. Meral K., bugün de gözyaşları arasında cezaevine gönderildi.
BOĞAZINA BIÇAK DAYADILAR

Olay, 2009 yılı temmuz ayında meydana geldi. Bir iş için Kars'tan Samsun'a gelen Zeki S., Atatürk Parkı'nda otururken, parkta dolaşan Meral K.'yı gördü. İddiaya göre Zeki S., kadına bakarken, Meral K.'nın arkadaşı olan Hüseyin A., yanına geldi. Hüseyin A., Zeki S.'ye Meral K. ile cinsel ilişkiye girmek isteyip istemediğini sordu. Zeki S.'den olumlu yanıt gelmesi üzerine üç kişi otomobile bindi. Otomobilin arka koltuğunda oturan Hüseyin A., tenha bir sokakta Zeki S.'nin boğazına bıçak dayayıp para istedi. Korkan Zeki S., cebindeki 700 lirayı yan koltukta oturan Meral K.'ya verdi. Meral K. ve Hüseyin A. otomobilden inerek uzaklaşırken, polise giden Zeki S. şikayetçi oldu. Şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece silahlı gasp suçundan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne Meral K. ve Hüseyin A. hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Geçen aralık ayındaki duruşmada, iki sanığa 8'er yıl hapis cezası verildi. Mahkeme, ayrıca duruşmaya gelmeyen sanıkların tutuklanmasına karar verdi. Yaklaşık 4 aydır firarda olan Meral K., dün akşam geç saatlerde İlkadım İlçesi Fatih Mahallesi'ndeki evine giderken polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan kadın, bugün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis aracına binmeden ailesiyle görüşen Meral K., gözyaşlarını tutamadı. Hüseyin A.'nın ise henüz yakalanamadığı belirtildi.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ağlaya, cezaevine, gitti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Safiye'yle Kibariye ağlaya ağlaya döndü! Lucifer Haber Arşivi 0 31 Mart 2010 21:21