IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mart 2012, 20:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Torunu için ölüme atladı




Torununu Azrail'in elinden aldı ama kendini kurtaramadı..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bağcılar'da torunuyla caddeyi geçmeye çalışan kadın aniden hareketlenen kamyonun altına girmek üzere olan 7 - 8 yaşlarındaki torununu son bir hamleyle kurtarmayı başardı ama kendi feci şekilde hayatını kaybetti..
HER ŞEY GÜVENLİK KAMERASINDA

Öğle saatlerinde meydana gelen korkunç kaza ve mucize kurtuluş, kazanın yaşandığı caddede güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi. Görüntülerde torunuyla yanyana yürüyen kadın görülüyor. Kadın ve torunu o sırada caddede duran kamyonun önünden karşıya geçmeye çalışıyor. Ama bu sırada kamyon sürücüsü gaza dokunuyor ve kamyon hareketleniyor. 60 yaşındaki Adile Ermiş, durumun farkına varıyor, yanındaki torununu son bir hamleyle kamyonun tekerlekleri arasında kalmaktan kurtarıyor ama kendisi için aynı şeyi yapamıyor. Çok kısa bir süre duraklayan kamyon yeniden hareketlendiğinde sürücünün göremediği yaşlı kadın kamyonun altına kalıyor.

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATIYOR

Kazaya şahit olan çevredekiler, önce bağırarak, kamyonu durdurmaya çalıştı, kamyonun durması üzerine bu defa panik halinde kamyonun başına toplanan kalabalık çaresizce yardım gelmesini bekledi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Ermiş'i vinç kullanarak kamyonun altından çıkarmaya çalıştı.
"ÇOCUĞU İTEREK KURTARDI"

Olaya tanık olduğunu söyleyen bir ilköğretim öğrencisi de, Adile Ermiş'in torunu ile birlikte karşıdan karşıya geçmeye çalıştığını, o sırada kamyonu görünce torununu iterek kurtardığını ama kendisinin kamyonun altına girdiğini anlattı.
TALİHSİZ KADININ CESEDİ ÇIKARILDI

Yaklaşık 45 dakika süren çalışmanın ardından talihsiz kadının cesedi çıkarılarak ambulansa konuldu. Bağcılar, Dereyolu'nda öğle saatlerinde meydana gelen feci kazada can veren talihsiz kadının yakınları, cesedinin çıkarılmasına tanık oldu.
YAKINLARI KADININ CANSIZ BEDENİ ÇIKARILIRKEN ÇARESİZDİ

Öte yandan talihsiz kadının eşi Mehmet, oğulları Mevlüt ve Ayhan Ermiş ile yakınlarının da itfaiye ekiplerinin çalışmasını izlediği görüldü. Annesinin cesedinin çıkarılmasının ardından sinir krizi geçiren Ayhan Ermiş, "Böyle bir ölüm olur mu ya?" diye isyan etti.
SÜRÜCÜ GÖZALTINDA

Polis, 34 YL 5978 plakalı kamyonun sürücüsü İrfan Çelikbaş'ı (52) gözaltına aldı. Sürücünün kamyonun yüksek sürücü kabini nedeniyle kadın ve torununu göremediği belirtildi.
"BURADA HER ZAMAN KAZA OLUYOR"

Kazanın yaşandığı yerin riskli bir nokta olduğunu ve sonu böyle olmasa da benzer kazaların sık yaşandığını söyleyen vatandaşlar, karşıdan karşıya geçmek için 15-20 dakika beklediklerini ve yola bir üst geçidin yapılmasının gerekli olduğunu vurguladılar.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
atladı, torunu, Ölüme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ölüme böyle atladı Ashriel Haber Arşivi 1 02 Aralık 2011 15:18
Aşk acısıyla ölüme atladı System Haber Arşivi 0 04 Eylül 2010 13:54
18. kattan ölüme atladı Lucifer Haber Arşivi 0 27 Ocak 2010 22:13