IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Mart 2012, 20:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yolcu kavgası şoförün ölümüyle sonuçlandı




Özel halk otobüsü şoförü ve belediye otobüsü şoförünün yolcu kavgasında kan aktı..



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Şanlıurfa'da, özel halk otobüsü şoförü 33 yaşındaki Enver Avcı, yolcu alma nedeniyle tartıştığı belediye otobüs şoförü tarafından bıçaklandı. Ağır yaralanan 5 çocuk babası Enver Avcı hastanede kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Şoförün ölüm haberi ile morga akın eden halk otobüsü şoförleri belediyeye tepki gösterdi. Yaşanan gerginlik üzerine polis, belediye çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı.
EKMEK BIÇAĞINI SAPLAYIP KAÇTI

Olay, saat 13.00 sıralarında Direkli Mahallesi'nde meydana geldi. Kent merkezine doğru ilerleyen Enver Avcı yönetimindeki 33 H 0260 plakalı özel halk otobüsü ile SSK kavşağında bir yolcuyu almak istedi. Bu sırada Avcı'nın peşinden gelen belediyeye ait plakası öğrenilemeyen otobüs şoförü Yılmaz Kaya, yolcuyu kendisinin almak istediğini söyleyerek tartıştı. Yolcuların araya girmesiyle ayrılan şoförler, Direkli Mahallesi'ndeki son durakta tekrar tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada iddiaya göre belediye otobüsü şoförü Yılmaz Kaya, ekmek bıçağı ile halk otobüsü şoförü Enver Avcı'yı göğsünden yaralayıp kaçtı. Ağır yaralanan Avcı çağrılan ambulans ile Balıklıgöl Hastanesi'ne götürülürken, şüpheli Yılmaz Kaya ise polise teslim oldu.
FAKIBABA'YA TEPKİ

Yolcu alma nedeniyle tartıştığı meslektaşı tarafından yaralanan Enver Avcı, acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak öldü. Avcı'nın cesedi otopsi için şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürülürken, olayı duyan çok sayıda özel halk otobüsü şoförü ve muavini de morga akın etti. Yaşananları kınayan özel halk otobüsü şoförleri, cinayetin sorumlusunun belediye başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba olduğunu ileri sürerek tepki gösterdi.


1 LİRA İÇİN

Özel Halk Otobüsü Kooperatif Başkanı Mehmet Emin Ak, 1 lira alınan yolcu ücreti için 2 şoförün tartışmasının cinayetle sonuçlandığını belirterek, Bu tartışma ekmek parası için çıktı. İki şoför arkadaşımızın hayatı karardı. Vuran da, ölen de bizlerin arkadaşlarıdır. Bu sorun 3 yıldır devam ediyor. Her gün bizim ve belediyenin otobüsleri arasında kavga eksik olmuyor. Bunun tek sorumlusu da belediye yönetimidir dedi.
YAŞADIĞI ZORLUKLARI ANLATMIŞ

Yolcu tartışmasında meslektaşı tarafından öldürülen Enver Avcı'nın, kısa süre önce arkadaşları ile yaptığı ve cep telefonu kamerasına kaydedilen görüntülerde belediye otobüsleri ile aralarında yaşanan rekabet nedeniyle iş yapamaz duruma geldiğini anlattığı görüldü. Avcı'nın, para kazanamadıklarını ve zor günler geçirdiklerini belirterek belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya tepki gösterdiği görüntüleri meslektaşları tarafından gazetecilere dağıtıldı.
Avcı'nın cesedi otopsisinin tamamlanmasının ardından morgdan alınarak, kılınan cenaze namazının ardından Bediüzzaman Mezarlığı'na defnedildi. Yaşanan gerginlik üzerine polis, şanlıurfa Belediyesi çevresinde zırhlı araçlar ile güvenlik önlemi aldı.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kavgası, sonuçlandı, yolcu, ölümüyle, şoförün


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dikkatsiz şoförün dikkatsizliği genetik Feronia IF Ekstra 0 03 Kasım 2009 10:01