IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Mart 2012, 22:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cesedin başında bileklerini kesti




Antalya'da sevgilisini boğarak öldüren kişi intihara kalkıştı ancak ölmeyeceğini anlayınca polisi aradı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Antalya'da 38 yaşındaki Hasan Karan, kavuşamayacakları düşüncesiyle sevgilisi 49 yaşındaki Zuhal Yazıcıoğlu'nu boğarak öldürdü, ardından kendi dirseği, bileği ve boynunu keserek ölmeyi bekledi. Sevgilisinin cesedi başında 4 saat kan kaybından ölmeyi bekleyen Hasan Karan, pişman olunca 112 Acil Servisi arayıp yardım istedi.
Olay dün saat 14.45 sıralarında 112 Acil Yardım servisine gelen bir ihbarla ortaya çıktı. 112'yi arayan Hasan Karan, "Sevgilimi öldürdüm. Kendimi de yaraladım. Yardım edin" diyerek evinin adresini verdi. Olay yerine hem sağlık ekipleri hem de polis sevk edildi. Eve ilk giden sağlık ekipleri Zuhal Yazıcıoğlu'nun cesedini, dirsek, bilek ve boğazında kesikler olan Hasan Karan'ın ise yaralı buldu. hasan karan hemen ambulansa alınarak polis eşliğinde antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.
'ÖLDÜKTEN SONRA BİR ARAYA GELELİM'

Polis ve nöbetçi savcı ise evde inceleme yaptı ve Zuhal Yazıcıoğlu'nun cesedi, otopsi için Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis Hasan Karan'a ait evde yaptığı incelemede, bir mektup buldu. Her ikisi de bir süre önce eşlerinden boşanan zuhal yazıcıoğlu ve Hasan Karan'ın birkaç gün önceden yazdığı anlaşılan mektupta, "Dünyada bir araya gelemedik, bari öldükten sonra bir araya gelelim. Kızlarımız bizi affedin, böyle olsun istemezdik. Bizi yan yana gömerseniz mutlu edersiniz" ifadeleri yer aldı.
ÖLMEYECEĞİNİ ANLAYINCA 112'Yİ ARADI

Tedavisinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen hasan kara verdiği ifadede olayı şöyle anlattı: "Ben Mersin'de kutu fabrikasında çalışıyordum. İşten tazminatımı alıp ayrıldım. Burada yine bir kutu fabrikasında 15 gün çalıştım. Zuhal ile birbirimizi çok seviyorduk. O emekliydi. İkimizin de 2'şer kızı var. Biz evlenmeyi düşünüyorduk. Ancak o evlenmek istediğini bir türlü ailesine anlatamıyordu. Hatta bu yüzden ölmek istediğini söylüyordu. Ben de 'Sen sakın intihar etme, gerekirse ben seni öldürür, ardından kendimi öldürürüm. Bu dünyada bir araya gelemedik. Bari öbür dünyada bir araya geliriz' diyorduk. Birkaç gün önce kendisi bana bir mektup yazdırmıştı. Yan yana gömülecektik. Sabah saatlerinde tekrar buluştuk. Benim evimdeydik. Sürekli ağlıyordu ve kavuşamayacağımızı söylüyordu. Ben de dayanamayıp boğazını sıkarak öldürdüm. Sonra üzerini örttüm. Ardından dirseğimi keserek kan kaybından ölmeyi bekledim. Bir süre sonra bileğimi kestim, yine olmayınca boğazımı kesmeye çalıştım. 4-5 saat bekledim ölmeyeceğimi anlayınca 112'yi aradım."
Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Hasan Karan, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü açıklandı.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başında, bileklerini, cesedin, kesti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kızının ve Kendisinin Bileklerini Kesen Baba Tutuklandı aLya Haber Arşivi 0 29 Kasım 2011 09:15
Kuyudaki Cesedin Sırrı ? LeyLa Haber Arşivi 0 15 Haziran 2011 12:43
Çürümeyen cesedin sırrı! Lucifer Haber Arşivi 0 27 Ocak 2010 21:25
'Cesedin yanında yattım' Cemalizim Haber Arşivi 0 09 Eylül 2008 17:51