IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Mart 2012, 20:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şehit kızı Erdoğan ile görüştü




Konya'da 9 yaşındaki şehit kızı Gülnisa Alkış, Başbakan Erdoğan ile telefonda görüştü.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Konya'da 9 yaşındaki şehit kızı Gülnisa Alkış, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştü. Bakan Davutoğlu görüşmeyi twitter'dan, "ABD Başkanı Sayın Obama'yla görüşmeden dönerken Konya'daki manevi kızım, babasını şehit veren sevgili Gülnisa aradı. O sırada Sayın Başbakanımız'ın aracındaydık. Gülnisa, Sayın Başbakanımız'la da sohbet etti" şeklinde duyurdu.
YANIMDA BAŞBAKAN VAR

Gülnisa Alkış, bugün telefonla Dışişleri Baklanı Ahmet Davutoğlu'nu aradığını anlatarak, "Sesini duymak istedim. Telefonla aradık, konuştuk. Bana nasılsın dedi. Sonra da yanımda misafirim var. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan var dedi. Onunla da konuştuk. Başbakanımız senin gözlerinden öperim dedi, ben de ellerinizden öpüyorum dedim. Ben de seninle tanışmak isterim dedi" şeklinde konuştu. Gülnisa, Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun kendisini manevi kızı olarak kabul etmesinin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek şunları söyledi: "Bakanımız beni manevi kızı olarak kabul ettiği için mutlu oldum. Tanıştığımız da da mutlu oldum. En kısa zamanda Konya'ya gelir gelmez seni alacağım, evime götüreceğim, torunlarımla oynarsınız' dedi."
BAKAN DAVUTOĞLU, TWİTTER'DAN DUYURDU

ABD Başkanı Obama ile gerçekleştirilen görüşme sonrasında yaşanan telefon görüşmesini Dışişleri Bakanı Davutoğlu twitter'dan duyurdu. Bakan Davutoğlu twitter'dan, "ABD Başkanı Sayın Obama'yla görüşmeden dönerken Konya'daki manevi kızım, babasını şehit veren sevgili Gülnisa aradı. O sırada Sayın Başbakanımız'ın aracındaydık. Gülnisa, Sayın Başbakanımız'la da sohbet etti. Bu yoğun temponun arasında Gülnisa'nın telefonu bizim için güzel bir mola oldu" dedi.
BABASI 2002 YILINDA ŞEHİT OLMUŞTU

Bakan Davutoğlu 18 Mart Şehitler Günü törenlerinde Konya Şehitliği'nde, 2002 yılında Tunceli'de şehit düşen Jandarma Komando Er Selçuk Alkış'ın kızı 9 yaşındaki Gülnisa Alkış'la karşılaşmıştı. Burada Gülnisa, babasını hiç görmediğini belirterek, "2002 yılında Tunceli'de şehit olmuş" demesi üzerine Bakan Davutoğlu, "Beni manevi baban olarak kabul eder misin" diye sormuştu. Gülnisa'nın da, "Evet" demesi üzerine Bakan Davutoğlu, cep telefonu numarasını şehit kızına vermişti.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
Şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erdoğan MİT Müsteşarı ile görüştü PassioN Haber Arşivi 0 23 Mart 2012 20:13