IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Mart 2012, 20:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Boşandığı eşini pompalı tüfekle öldürdü




Kendisiyle barışmak istemeyen eski eşini, sokak ortasında öldürdü.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde boşandığı 48 yaşındaki Esme Türk'ü pazar yerinde pompalı tüfekle vurarak öldüren 57 yaşındaki Veysel Alımlı tutuklandı. Alımlı ifadesinde, "Barışmak istedim. Kabul etmedi. Başka biriyle birlikte olduğunu duyunca da sinirlendim" dedi. Olayda yaralanan 40 yaşındaki Meliha Şahin'in ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Dün Ordu'nun Fatsa İlçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki pazar yerinde meydana gelen olayda Veysel Alımlı, boşandığı eşi 4 çocuk annesi Esme Türk ile tekrar barışmak istedi. Ancak kadının olumsuz yanıt vermesi üzerine, yanında naylon poşete sardığı pompalı tüfekle sokak ortasında ateş ederek Esme Türk'ü öldürdü. Yanında bulunan kardeşinin eski eşi Meliha Şahin'i de yaraladı.
Saldırının ardından polis tarafından gözaltına alınan Veysel Alımlı, bugün adliyeye sevk edildi. İfadesinde eşinden 3 yıl önce boşandığını belirten Alımlı, "Son günlerde hakkında başka biriyle birlikte olduğunu duydum. Bunu konuşmak için yanına gittim ve tekrar barışmak, birlikte olmak istediğimi söyledim. Ancak kabul etmedi. Takip ettim. Pazar yerinde yanımda getirdiğim pompalı tüfekle ateş ettim" dedi.


Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Veysel Alımlı, ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda yaralanan zanlının kardeşinin eski eşi Meliha Şahin'in ise Fatsa Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 27 Mart 2012, 23:37   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ordu'da Cinayet : 1 Ölü




Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir şahıs, eski eşini silahla vurarak öldürürken, kardeşinin eski eşini ağır yaraladı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Olay, saat 15.30 sıralarında Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Numune Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Veysel A. isimli şahıs, eski karısı olan Esme Türkü'ye pazarcılık yaptığı yerde av tüfeği ile ateş etti. Bu sırada Esme Türkü'nün yanında bulunan Meliha Şahin de sırtından vurularak yaralandı. Ağır yaralanan Esme Türkü ve Meliha Şahin, 112 ambulansları ile Fatsa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılardan Esme Türkü yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Meliha Şahin'in ise ameliyata alındığı öğrenildi. Olayda yaralanan Meliha Şahin'in cinayet olayını gerçekleştiren Veysel A.'nın kardeşinin eski eşi olduğu öğrenildi.

Cinayet zanlısı Veysel A., olay yerine 200 metre mesafede Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından elinde av tüfeğiyle birlikte yakalandı.

Olayla ilgili bilgi almak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Kaymakam Bekir Atmaca, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Esme Türkü'nün yakalanan katil zanlısının eski eşi olduğu belirterek, "Yaralanan Meliha Şahin'in de Veysel A.'nın kardeşinin eski eşi olduğu belirlendi. Saldırgan, polisimizin çalışması sonucu yakalandı ve gözaltına alındı. Olayda hayatını kaybeden Esme Türkü'nün tarafımıza bir koruma talebi olmamıştır" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak : İHA

 

 

Etiketler
boşandığı, eşini, pompalı, tüfekle, öldürdü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pompalı tüfekle dehşet saçtılar Lucifer Haber Arşivi 0 11 Ocak 2010 22:11
Öfkeli baba damadını pompalı tüfekle öldürdü Angel Haber Arşivi 0 10 Ekim 2008 16:11