IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Mart 2012, 20:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Iğdır'da öz anneden kızına işkence




Iğdır'da bir anne dışarı çıkmak isteyen 22 yaşındaki kızına işkence yaptı..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Iğdır'ın bir köyünde ailesi ile birlikte oturan 22 yaşındaki S.A., dışarı çıkmasına izin vermeyen annesi 44 yaşındaki N. ve ablası 24 yaşındaki N. A. tarafından elleri bağlanıp, işkenceye uğradığını iddia etti.
GÖRDÜĞÜ ŞİDDETTEN BEYİN TRAVMASI GEÇİRDİ

Aldığı darbelerle vücudunun birçok yerinde morluklar oluşan ve beyin travması geçiren N.A.'nın şikayeti üzerine gözaltına alınan anne ve ablası savcılıkta verdikleri ifade ardından serbest bırakıldı. Kardeşinin evli bir doktorla birlikte olduğunu öne süren N.A., "Yine o doktorla buluşmaya gidecekti. İzin vermedik. Bize karşı çıkanca ellerini bağladık. İşkence yapmadık" diye konuştu.
ELLERİNİ BAĞLAYIP İŞKENCE YAPTILAR

Olay, 25 Mart 2012 Pazar günü meydana geldi. Kamyon şoförü babasının evde olmadığı sırada halasına gitmek isteyen S.A. buna karşı çıkan anne ve ablası ile tartıştı. İddiaya göre, S.A. evden çıkmak isterken annesi ve ablası tarafından yere yatırılarak elleri bağlandı. Abla N.A., kardeşinin cep telefonu, nüfus cüzdanı ve kredi kartını aldı. Elleri bağlı haldeyken anne ve ablasının kendini dövüp işkence yaptığını belirten S.A., şöyle dedi:


VÜCUDUNA TORNAVİDA BATIRDI

"Annem tornavidayı, ablam toplu iğneyi vücudumun çeşitli yerlerine batırıyordu. Yaklaşık 15 saat ellerim bağlı kaldım. Saat 23.00 sıralarında kendi çabalarımla elimi açarak evden kaçtım. Köydeki arkadaşım H.Y.'nin evine gittim. Jandarmayı aramasını istedim. O da sakin olmamı istedi. Geceyi burada geçirdim. Ertesi gün akşam saatlerine kadar arkadaşımın evinde kaldım. Saat 22.00 sıralarında annem ve ablam yerimi öğrenmişler. Eve gelerek beni götürmek istedi. Ben de evden Jandarmayı arayarak yardım istedim. Köye gelen jandarma beni, annemi ve ablamı alarak karakola götürdü. Hepimizin ifadeleri alındı. Ben her ikisinden de şikayetçi oldum. Annem ve ablam ifadelerinden sonra serbest bırakıldı."
SIĞINMA EVİNİ KABUL ETMEDİ

Tedavi için götürüldüğü hastanede beyin travması geçirdiği ve vücudunun değişik yerlerinde morluklar bulunduğu belirtilen S.A., savcılığın önerdiği kadın sığınma evini kabul etmeyerek Iğdır'daki bir arkadaşının yanında kalacağını söyledi. Kardeşinin evli bir doktorla ilişkisi bulunduğunu iddia eden N.A., "Sezen'in cep telefonuna gelen mesajları gördüm. Pazar günü de o doktorla buluşacaktı. Onun için dışarı çıkmasına izin vermedik. Ellerini bağladık ama işkence yapmadık" diye konuştu.
Biri erkek 5 çocuk annesi N.A. ise, bir annenin evladına işkence yapmasının mümkün olmayacağını söyledi. Kamyon şoförü olarak çalışan eşi M.'nin eve geldiğinde duydukları ile çok üzüleceğini belirterek, "Her şeyi evladımın iyiliği için yaptım" dedi.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
anneden, kızına, öz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Anneden Kızına Nasihatler Süslü Aile Evlilik ve Çocuklar 0 26 Ocak 2010 12:56
Anneden acı haykırış Cemalizim Haber Arşivi 0 24 Eylül 2009 19:54