IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Nisan 2012, 20:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Demokrasi ve laiklikten sapmanın çıkışı olamaz




Erdoğan'ın Harp Akademileri'nde neler söylediği ilk kez ortaya çıktı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Erdoğan 23 Mart'ta Harp Akademileri'nde "Demokrasideki kesintilerin hiçbirinden ülkenin kazançlı çıktığını görmedik. Ülke on yıllarını heba etti. Demokrasiden, hukuktan, laiklikten ve sosyal devlet ilkesinden sapmış bir Türkiye'nin çıkışı olamaz" dedi
DEMOKRASİ VE HUKUK MESAJI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 23 Mart'ta İstanbul'da Harp Akademileri Komutanlığı'nda verdiği konferansta, "Yakın tarihte, demokraside yaşanan kesintilere bakıldığında, hiçbirinden ülkenin kazançlı çıktığını görmedik. Her kesinti döneminde, ekonomi çok ciddi yaralar aldı, demokrasi sarsıldı, hukuk tartışılır hale geldi ve ülke on yıllarını heba etti" dediği öğrenildi.
LAİKLİKTEN ÇIKIŞ OLMAZ

Başbakan Erdoğan, Harp Akademileri Komutanlığı'nda verdiği konferansta, Türkiye Cumhuriyeti'nin Anayasa'da 'Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti' olarak tanımlandığına işaret ederek, "Demokrasiden, hukuktan, laiklikten ve sosyal devlet ilkesinden sapmış bir Türkiye'nin çıkışı olamaz" sözlerine yer verdiği kaydedildi.
Başbakan Erdoğan'ın, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör karşısında sergilediği dirayet ve cesaretin takdire şayan olduğunu belirterek, "Türk Silahlı Kuvvetler'imizi en güçlü şekilde desteklemeye, teşvik etmeye, tüm ihtiyaçlarını noksansız olarak karşılamaya devam edeceğiz" dediği vurgulandı.
GÜVENLİK YETMEZ

Terör sorununun salt güvenlik tedbirleriyle çözülemeyeceğini vurgulayan Erdoğan'ın, "Güvenlik tedbirleriyle eş zamanlı olarak, kalkınma ve demokratikleşme adımlarımızı da atmaya devam edecek, terörün beslendiği bataklığı da kurutacağız" ifadesini kullandığı öğrenildi.
Erdoğan'ın konuşmasında, terörle mücadelenin yanı sıra Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yurt dışında barışın tesisi için üstlendiği misyonlara,Harp Akademileri Komutanlığı'nın eğitim faaliyetlerine de değindiği ifade edildi.
DESTEĞE DEVAM

Erdoğan'ın, hükümet olarak son 9 yılda başlattıkları kalkınma seferberliği çerçevesinde savunma sanayi alanında kaydedilen ilerleme ve başarılara da geniş yer ayırdığı konuşmasında, "Türk Silahlı Kuvvetleri'mizi, barışa hizmet eden, caydırıcı bir güç olarak, göz bebeğimiz bir kurum olarak desteklemeyi sürdüreceğiz" sözlerine yer verdi kaydedildi.
Erdoğan'ın, Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne tam üye olma yolundaki hazırlıklarını kararlı biçimde sürdürdüğüne işaretle, "Yüzümüzün Avrupa'ya dönük olması, Doğu'ya, Güney'e, Kuzey'e sırtımızı dönmemiz anlamına gelmiyor" dediği öğrenildi.
KOMUTANLAR DİNLEDİ

Başbakan Erdoğan'ın, Harp Akademileri Komutanlığı'nda, Genelkurmay Başkanı Necdet Özer, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Arslan Güner, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Yalçın Ataman, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Hulusi Akan, öğretim elemanları, öğrenci subaylar ve misafir askeri personele hitaben yaptığı konuşma yaklaşık 40 dakika sürdü.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da basına kapalı olarak gerçekleştirilen konferansın dinleyicileri arasında yer almıştı.
GENELKURMAY BAŞKANI DA DİNLEDİ

Başbakan Erdoğan'ın, Harp Akademileri Komutanlığı'ndaki konferansını Genelkurmay Başkanı Necdet Özer ile diğer komutanlar, öğretim üyeleri, öğrenci subaylar dinledi. Konuşma 40 dakika sürdü.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çıkışı, demokrasi, laiklikten, olamaz, sapmanın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Laiklikten Layıklığa Geçtik... N999 Haber Arşivi 0 31 Mart 2012 16:28
BDP'den dindar nesil çıkışı PassioN Haber Arşivi 0 28 Şubat 2012 20:33
MHP'li adayın şok çıkışı... Western Haber Arşivi 2 02 Haziran 2011 21:56
Kaplumbağa'nın Yumurtadan Çıkışı Afrodit Hayvanlar Alemi 1 31 Ocak 2011 16:42