🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
“Saba” adlı sinema filminin Ardahan’ın Damal ilçesindeki çekimlerinde odasına erkek aldığı gerekçesiyle misafirhaneden kovulduğu gündeme gelen Öykü Çelik, hafta sonu yine bölgeye gitti.
TRT 1’in “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam” dizisinde de Çeşmidil rolünü canlandıran Öykü Çelik, kaymakamlığın kararıyla misafirhaneden atıldıkları iddia edilen ilçeye yarım kalan sahnelerini çekmek için döndü.
İddiayı “Haberlerin aslı astarı yoktur. Bir oyuncu olarak ortada olabilirim. Bu beni ortalık malı yapmaz. Kadına yönelik bu seksist tavrı protesto ediyorum” cümleleriyle yalanlayan Çelik, bu kez bölge halkının sevgi gösterisiyle karşılandığını anlattı. Çelik twitter sayfasına “Damal köylüleri bize lavaş, peynir ve kaymak yapıp getirmişler. İnanılmaz, ellerine emeklerine sağlık herkesin...” diye yazdı.