IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Nisan 2012, 12:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Ülkemizin Geleceği İçin Büyük Fırsat"




Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte; 1989 yılında başlayan kutlamaların insanlığın, nefes aldığı sürece devam etmesi dileğinde bulundu.

Hazreti Peygamber'in hayatının tamamen sadelik içinde geçtiğini anlatan Erdoğan, Peygamberimizin hayatının döne döne okunacak, ezberlenecek bir ders olduğunu söyledi.

Kur'an-ı Kerim ve Peygamberimizin hayatının seçmeli ders olarak okutulacak olmasının nesillerin yetiştirilmesinde büyük önem taşıdığını söyleyen Erdoğan, İslam'a karşı Kur'an ve siyer öğrenmeyi engelleyenlerin hiçbir zaman başarıya ulaşamadığını söyledi. Milli manevi değerleri engellemenin, onu yok etmediğini, eğitimi yer altına ittiğini söyleyen Erdoğan, bu toprakların Kur'an mesajları ile yoğrulduğunu anlattı.

Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şu şekilde:

Bir Kutlu Doğum'a daha bizi ulaştırdı, Rabbime hamd ediyorum. Sene 1989; Kutlu Doğum haftaları başlıyor, sene; 2012 devam ediyor. Temennim odur ki nefes alıp verdikçe devam etsin. Temennim; bu gençlik, bu insanlık bundan mahrum kalmasın.

Bu toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere ülkem ve milletim adına da teşekkür ediyorum. Allah bir Kutsi hadiste "Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım" diyor. Resul Efendimiz alemleri aydınlatmış, varlığa anlam katmış bir şahsiyettir. Ne büyük bir hikmettir ki o Allah'ın elçisiydi.

"O HER DİNDEN İNSANA YOL GÖSTERİCİ"

Onun bizlere ilettiği mesaj, zamanın ve mekanın üzerinde olduğu kadar dinlerin ve etnik kökenlerin de üzerindedir. Kuran-ı Kerim nasıl insanlık için bir yol gösterici ise Hz Muhammed'in sünneti de insanlık için kılavuzdur.

"BU DERSLERDEN RAHATSIZ OLANLAR BİLE İSTİFADE EDECEK"

Biliyorsunuz, okullarda artık Kuran ve siyer dersi adımını attık. Siyer-i Nebi'yi öğrenmek, ülkemizin istikbalimizin geleceği adına çok büyük bir fırsattır. Biliyorsunuz ki Kur'an bir süs eşyası değildir.

Mekanik, ruhsuz, maddeci bir nesil yetiştirme projesi her yerde başarısızlıkla sonuçlanmıştır.

Peygamberin hayatının ders olarak okutulmasından rahatsız olanlar da inanıyorum ki bu dersi aldıktan sonra onun hayatından istifade edecek ve korkularının yersiz olduğunu anlayacaklardır.

"BU TOPRAKLAR KUR'AN'LA HEMHAL OLMUŞTUR"

Bu topraklar Kuran mesajıyla yoğurulmuş topraklardır. Bu topraklar ve büyük tarih Kuran'ı Kerim ve Siyer-i Nebi ile hemhal olmuştur.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
Ülkemizin geleceği İçin büyük fırsat


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Egzersizler" Bacak ve Kalçalar İçin Bilgiler.."Spor ile Sağlıklı Yaşam" Sevda Ah Kadınlar 0 28 Aralık 2010 03:48