IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Nisan 2012, 19:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şevval Sam Kapısına Ferrari çeken insanlar değiliz




Leman Sam ve kızı Şevval Sam ile çok özel açıklamalarda bulundular.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Anne "aman vıcık vıcık olmayalım" dediği için birlikte hiç ----- yapmadılar, ama Bellona reklamında buluştular.Olası eleştirilere kulaklarını tıkadıklarını söyleyen leman sam ve kızı Şevval Sam, "Kazandıkları parayla kapısına ferrari çeken insanlar değiliz ki, ihtiyacı olan insanlarla ve hayvanlarla paylaşıyoruz" diyor.
Sizi reklam filminde görünce merak ettim, neden şimdiye kadar hiç beraber ----- yapmadınız?
- Leman Sam: Birlikte ----- hazırlama fikri bana sıcak gelmiyor, hiç düşünmedim. Çok vıcık vıcık bir şey olmaz mı? Böyle ayrı ayrı daha güzel.
Leman Hanım siz şimdiye kadar reklam filminde rol almaya da pek sıcak bakmazdınız.
- Leman Sam: Doğru, reklam filmlerine zihniyet olarak biraz karşıyımdır. Bu kez Şevval beni ikna etmeyi başardı, hem böyle bir anımız oldu.
Devam filmi olacak mı?
- Leman Sam: Bir de Anneler Günü için çektik.
KAZANDIĞIMIZLA KAPIYA FERRARİ ÇEKMEDİK

Müzik dünyası içinde farklı bir duruşunuz var. Hiç reklam filminde rol almamız sevenlerimizi rahatsız eder diye düşünmediniz mi?
- Şevval Sam: Yok... Reklam konusunda seçici davrandık çünkü... Annem de ben de yarı vejetaryeniz. Et, tavuk ve yumurta yemiyoruz. Gazlı içecek içmeyiz. Milyon dolar da verseler öyle bir reklam filminde olmazdık mesela.
- Leman Sam: Aynı şekilde GDO'lu olduğunu bildiğimiz bir ürünün de reklamını yapamayız. Onun dışında ben başkalarının dediklerine kulak asmıyorum artık, Şevval öğretti bunu bana.
- Şevval Sam: Ben oyuncuyum, bir rol verilir, oynarım. Bu da işimin bir parçası. Ayrıca biz kazandığı paralarla kapısına farrari çeken insanlar değiliz ki, ihtiyacı olan insanlarla ve hayvanlarla paylaşıyoruz.
Leman Hanım, kızınızdan başka öğrendikleriniz de var mı?
- Leman Sam: Ohooo... Bazen "bunu nasıl düşündü acaba" dediğim oluyor. Bir de ben öğrenme hastasıyım, misal çorap katlamayı 2,5 yaşında bir kız çocuğundan öğrendim.
- Şevval Sam: Bana bunun alt yapısını annem kurdu, şimdi ben de oğlumdan çok şey öğreniyorum.
ARKADAŞIMIN ATTIĞI KOLTUKLARI BEN ALDIM

Bende anne kız değil de iki arkadaş hissi uyandırıyorsunuz...
- Leman Sam: Öyleyiz çünkü... Öyle bir anne olmayı tercih ettim. Bildiğim model bu, başka bir anne modeli bilmem ki...
Siz de oğlunuza aynı şekilde mi yaklaşıyorsunuz Şevval Hanım?
- Şevval Sam: Aynen... Ben de gördüğümü uyguluyorum ve oğlum gayet memnun bu durumdan. Arkadaşlarının aileleriyle kıyaslıyor, sonra "Ne kadar şanslıyım, iyi ki böyle bir annesin" diyor. ışbirlikçi bir anneyim.
Oğlunuz Tarık Emir'in sanata ilgisi var mı?
- Şevval Sam: Olmaz mı? Piyano çalıyor. Tiyatro okuyor zaten. Çok yönlü bir çocuk. Ama ben hiçbir şey empoze etmedim. Kendini bulma sürecinde onu özgür bırakmayı tercih ettim. Kendi kendine müziği seçti. şu anda caz ve piyano dersleri alıyor.
Şevval Hanım, bir röportajınızda ikinci el kıyafetlere ilginiz olduğunu, hatta böylece tüketim toplumuna bir karşı duruş sergilediğinizi söylemişsiniz. Ev eşyaları için de geçerli mi bu durum?
- Şevval Sam: Tabii. Evimde iki tane çok sevdiğim koltuk var; bir arkadaşım atıyordu, "atma, bana ver" dedim. ıkinci el eşyaları seviyorum yani. Sıfır eşyaları da seviyorum ama genel itibariyle ikinci eli daha çok tercih ediyorum.
KISA FİLMİMLE MESAJ VERECEĞİM

Şevval Hanım, yeni ----- için Leman Hanım'ın -----ünün çıkmasını beklemişsiniz. Onun -----ü çıktı, sizinki ne durumda?
- Şevval Sam: Repertuvar çalışmasını yapıyoruz. Bir konsept -----ü olacak ama onun öncesinde de başka bir sürpriz olabilir.
- Leman Sam: Ben de hâlâ inanamıyorum -----ümün çıktığına. Hatta geçen gün -----ün plağı da geldi. Hayatımda hiç plağım olmamıştı, benim dönemimde kaset ve CD'ler vardı. Sonunda bir plağım da oldu. Bir de kısa filmde rol aldım, şimdi onun yayınlanmasını bekliyorum.
- Şevval Sam: Annem yavaş yavaş sektör değiştirmeye başladı.
- Leman Sam: Yok, yok. Buna da çok direndim aslında ama çok güzel bir mesajı vardı filmin, dayanamadım. Beni düşünerek yazmış Çiğdem Karataş. Yazar bir kadınla kâğıt toplayan bir kadının arasındaki bağı anlatıyor. Çok güzel bir sosyal mesaj verecek.
DİZİLER BENİ ÇOK YORDU

Şevval Hanım, bir süredir dizilerde yoksunuz neden?
- Şevval Sam: Bu sene dizi teklifi yağdı diyebilirim ama çekimleri hep İstanbul dışındaydı. Benim öyle bir lüksüm yok. Hem konserler var hem yanında olmam gereken bir oğlum... Bir de insanın çok zamanını alıyor. En son oynadığım işte o kadar çok yoruldum ki, biraz ara vermek istedim. Bizim diziler "yerli dizi yersiz uzun" meselesinden mütevellit, insanın enerjisi tüketiyor ve yaptığınız işten keyif almamaya başlıyorsunuz. Keyif almadıktan sonra da yapmak istemedim. Bir süredir de müzikle ilgili yoğun bir süreç içerisindeyim. Öncelikle bunda belli bir doygunluğa ulaşmak istiyorum.
Hürriyet

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ceken, ferrari, insanlar, sam, Şevval


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şevval Orucu Kalemzede İslamiyet 0 09 Temmuz 2011 11:37
Üç Aylar Sonrası ve Şevval Orucu Kalemzede İslamiyet 0 09 Temmuz 2011 11:36
Üç Aylar Sonrası ve Şevval Orucu Spammer İslamiyet 0 09 Temmuz 2009 17:03