IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
3Beğeni(ler)
  • 3 Post By PassioN

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Nisan 2012, 13:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BDP'li vekilin dövdüğü doktor konuştu




BDP'li Milletvekili Özdal Üçer'in dövdüğü doktor ilk defa konuştu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Van'da, bdp Milletvekili Özdal Üçer'in dövdüğü doktor Oğuz Eroğlu "Van'a dönmem, tayin isteyeceğim, olmazsa istifa edeceğim" derken, doktorun babası Yusuf Eroğlu da "Deprem sonrasında oğlum tam 76 gün minibüste yatıp kalkıp insanların yaralarına ilaç olmaya çalıştı, bunu hak etmedi" diyerek sitem etti.
"GELEN HERKESLE NE KADAR İLGİLİYSEM ONLARA DA AYNI İLGİYİ GÖSTERDİM"

Van'da bdp Milletvekili Özdal Üçer tarafından tekme tokat dövülen doktor Oğuz Eroğlu, Habertürk'e konuştu. Olayın ardından bir haftalık rapor alarak Trabzon'daki babaevine gelen doktor Oğuz Eroğlu, büyük haksızlığa uğradığını belirterek, "Van'a gönüllü gittim, orada çok iyi arkadaşlıklarım, dostluklarım oldu. O yörenin insanını seviyorum, iddia ediyorum bana saldıran ve sonra da ayrımcılıkla suçlayan milletvekilinden fazla arkadaşım, dostum, sevenim var. Ben sadece görevimi yaptım, milletvekilinin eşini ve kızını iki kez muayene ettim. Röntgen çekilmesini istedim, resmi işlemlerinin yapılması için de yanımdaki görevliye talimat verdim. Gelen herkese ne kadar ilgiliysem onlara da onu gösterdim" dedi.
"KİM OLDUĞUNU SORDUM"

"Milletvekilinin yanındakilerle bağırıp çağırdığını görünce kim olduğunu sordum" diyen Eroğlu, "Sonuçta herkesi tanımak zorunda değilim. Buna çok sinirlendi, birden üzerime yürüyerek 'Sen kimsin?' diyerek iki eliyle yüzüme tokat atıp saldırdı. Ne olduğunu anlamadım. Sonra güvenlikçiler araya girdi, olay sakinleşti. Muayene ettiğim eşi 'Beni muayene etmedi' diyor, yalan söylüyor" diye konuştu.
'FAŞİSTLİKLE İŞİM YOK'

Olay nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşadığını belirten Eroğlu, "Beni ayrımcılıkla, cemaatçilikle, faşistlikle suçluyor. Ben her Müslüman gibi namazımı kılan bir insanım, ne işim var cemaatle, ayrımcılıkla, faşistlikle. Ben yeminime sadık biriyim. Ben bunları hak etmedim, orada herkesle iyi ilişkiler kurmuştum. Ayrımcılık yapmak gibi bir şey aklımın ucundan bile geçmez. Kaldı ki, bana olaydan sonra en büyük desteği, Kürt meslektaşlarım ve oradaki Kürt dostlarım vermiştir. Ayrılacağımı söyleyince en fazla tepkiyi onlar gösterdiler, ayrılmamam için en fazla onlar ikna etmeye çalıştılar" dedi.
'BEN MÜDAHALE ETTİM'

Yerel seçimler öncesi Van'da çıkan olaylar nedeniyle sokakta yaralanan BDP'li göstericilere izinli olmasına rağmen gördüğünde ilkmüdahaleyi yaptığını ve hastaneye kaldırdığını anlatan Eroğlu, "O olaydan sonra onlarla da iyi ilişkilerim her zaman devam etti. Hastaları olduğu zaman hep bana getirirlerdi. Gidip araştırın, o milletvekilinden çok sevenim var benim orada" dedi.
HAYATINDAN ENDİŞE ETMİŞ

Olay sonrası devlet tarafından kendisi ve ailesi için koruma verildiğini ifade eden Dr. Oğuz Eroğlu, "Olay sonrası kameralara yüzümü göstermek istemememin tek nedeni hayati endişe yaşamamızı düşündüğümden. İnsanların beni tanımasını istemedim. Hedef gösterilmek kolay şey değil. Olay sonrası tanınmamak için görünüşümde değişiklik yaptım. Kendimi düşündüğümden değil, ailem için endişe ettiğimden bunu yaptım" diye konuştu.
'BÜTÜN HEVESİM KIRILDI'

Van'da özellikle deprem sonrasında panelvan minibüste yatıp kalkarak insanlara yardımcı olmaya çalıştığını anlatan Eroğlu, "İşimi seviyorum. Oradaki çaresiz insanlara yardım etmek için elimden geleni yapıyorum. Deprem zamanı da tüm arkadaşlar gibi elimden geleni yaptım. Gece gündüz minibüste azıcık uyuyarak işimin başına gittim. Ama bütün hevesim kırıldı. Şimdi tekrar oraya dönmeyi düşünmüyorum. Tayin isteyip bir başka ile gitmek istiyorum. Olmazsa istifa edip ayrılacağım" dedi.
BABADAN SİTEM: DEPREMZEDELERE ÇOK YARDIM ETTİ

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın kendisini aradığını ve konuştuklarını belirten Dr. Eroğlu, "Türkiye'nin çeşitli yerlerinden insanlar arayıp 'Geçmiş olsun' dedi. Sağlık çalışanlarına karşı zaman zaman bu tür saldırılar oluyor. Daha yeni Gaziantep'te bir meslektaşımızı kaybettik. Fakat bir milletvekilinin bunu yapması akıl alır gibi değil" dedi.
'OĞLUM 76 GÜN MİNİBÜSTE YATIP KALKTI'

Baba Yusuf Eroğlu da oğlunun İstanbul'da çalışma imkânı varken tayinini özellikle Van'a istediğini belirterek, "Oğlum inançlıdır, din, dil, ırk, mezhep gözetmeksizin insanlara aynı ölçüde yaklaşır. İstanbul yerine bölgeye insanlara yardımcı olmak için gönüllü gitti, karşılığı bu olmamalıydı. Deprem sonrasında tam 76 gün minibüste yatıp kalkıp, insanların yaralarına ilaç olmaya çalıştı. O bölgenin insanını seviyor. Hasta yakını tepki gösterebilir, o anki bir ruh halidir, ama insanların kendilerini temsil etsin diye seçtikleri milletvekilinin bu tür bir davranış içine girmemesi gerekirdi. milletvekili olmak insan dövme hakkını vermez. Oğluma büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Bu saatten sonra orada kalmasını istemem. Ya tayin istesin ya da istifa etsin" diye konuştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Alt 23 Nisan 2012, 14:22   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BDP'li vekilin dövdüğü doktor konuştu




Önlerine gelene saldiriyorlar zaten, sifatsizlar.

 

Alt 23 Nisan 2012, 14:26   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BDP'li vekilin dövdüğü doktor konuştu




Eziklik duygularıyla ne yapacağımı şaşıran aciz yaratıklar! Zavallısınız! Nereden,nasıl gündem yaratabilirim derdindesiniz.Haberde vekil denilmiş.Evet pkknın vekili!

 

Alt 23 Nisan 2012, 14:35   #4
X
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BDP'li vekilin dövdüğü doktor konuştu




PassioN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hasta yakını tepki gösterebilir, o anki bir ruh halidir, ama insanların kendilerini temsil etsin diye seçtikleri milletvekilinin bu tür bir davranış içine girmemesi gerekirdi. milletvekili olmak insan dövme hakkını vermez. Oğluma büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Bu saatten sonra orada kalmasını istemem. Ya tayin istesin ya da istifa etsin" diye konuştu.

Gayet guzel anlatmis babasi herseyi. Kaba kuvvetin hicbir sekilde mantikli bir izahi olamaz.

Saglik bakani bahsi gecen vekile geregini soyledi, gerci bir ise yarayacaginida sanmiyorum.

 

Alt 23 Nisan 2012, 22:35   #5
Çevrimdışı
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BDP'li vekilin dövdüğü doktor konuştu




Doktor kuduz aşısı yaptıraymış iyimiş, her köpek aşılı olacak diye bir kaide yok..

 

 

Etiketler
bdpli, doktor, dövdüğü, konuştu, vekilin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BDP'li vekilin dövdüğü doktora koruma PassioN Haber Arşivi 1 21 Nisan 2012 20:24
Ölüm Raporunu Yazan Doktor Konuştu.. Düş Haber Arşivi 0 31 Ekim 2011 11:03