IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2012, 20:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bahçeli Başbakan elini milli bayramlardan çeksin




MHP Genel Başkanı: Başbakan milli gün ve bayramlardan elini çeksin..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Danıştay'ın 19 Mayıs kararına sert tepki gösteren Başbakan Erdoğan'ı hedefine koyan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Bayramları kaşımak rejim değişikliğini hayata geçirmektir' diye konuştu.
MHP Genel Başkanı Bahçeli yaptığı açıklamada; "Milli gün ve bayramları kimsenin tarumar etmeye hakkı yok, bayramları kaşımak rejim değişikliğini hayata geçirmektir" dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlanması ile ilgili tartışmalara yaptığı bir yazılı açıklamayla katıldı. Devlet Bahçeli, internet sitesinden yaptığı açıklamada, 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve 29 Ekim tarihlerinin AK Parti’nin iktidar hıncına maruz kaldığını savundu.
AKP'NİN GİZLİ AJANDASI VAR

Bahçeli, AK Parti ile birlikte milli değerlerin açıktan saldırı ve tacize uğradığını ileri sürerek, milli kimliğe hayat ve yön veren, milletin samimiyetle benimsediği milli gün ya da bayramların gözden düşürülme ve hırpalanma çabalarının tüm vahametiyle ortaya çıktığını ifade etti. AK Parti’nin Türk milletine mal olmuş tarihi kutlama ve milli heyecan günlerini ‘gizli ajandasındaki sıraya göre gündemine aldığını ve devamlı besleyerek büyüttüğü ideolojik önyargı ve kiniyle pervasızlıklarını seferber ettiğini bildiren Bahçeli, 19 Mayıs üzerindeki tartışma ve çekişmeler üzerinde de bir hayli artış olduğunun gözlendiğini kaydetti. Milli Eğitim Bakanlığı’nı ‘isminin başındaki milli sıfatını yalnızca usulen taşıyan bakanlık’ olarak tanımlayan Devlet Bahçeli, Danıştay’ın ‘19 Mayıs’ın stadyumlarda kutlanmayacak’ genelgesini iptal etmesini ise “AK Parti’nin hukuka müdahalesi ve siyaseti vesayet altına alma küstahlıkları Danıştay’a tam olarak nüfuz edemediği görülüyor” şeklinde yorumladı.
ERDOĞAN MİLLİ BAYRAMLARDAN ELİNİ ÇEK

Başbakan Erdoğan’ı ‘milli bayramlardan elini çek’ diye uyaran Devlet Bahçeli, Erdoğan’ı milletin ağırlaşan sorunlarıyla ilgilenmeye davet etti. Milli Eğitim Bakanı’nın 19 Mayıs başta olmak üzere, diğer bayramlar için yeniden bir değerlendirme yapacak olmalarını ‘suikast’ olarak nitelendiren Devlet Bahçeli, “Bu yıl ki Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nın (YGS) tahammül edilemez rezalet sonuçlarına ve sıfır alanların endişe verici yoğunluğa aldırmayan, eleştirilere kulak tıkayan ve eğitim sisteminin çökmesine neden olan bu zihniyetin, sorumsuzca milli gün ya da kutlama haftalarını tarumar etme girişimi kabul edilemez bir durumdur.
AK PARTİ DİNİ BAYRAMLARA DA EL ATACAK

Milletimizin ittifakla ve gönül rızasıyla yıllardır kutladığı milli bayramları; sözde modern dünyanın anlayışına sığmadığından ve otoriter dönemlerin bakiyesi olduğuna dönük hezeyandan dolayı kaldırmanın alt yapısını tesis etmek, AKP talanının ve ileri demokrasi şarlatanlığının son marifetlerinden olmuştur” dedi.
Devlet Bahçeli, hükümetin dini bayramlara da el atmasını beklediğini söyleyerek, “Hükümetin, Ramazan ve Kurban Bayramlarının içeriği ve süresiyle ilgili fetvalar vermesi, hatta dinler arası kardeşlik bağları kurduğu yabancı dostları hatırına bu aziz ve mübarek günlerin derin manasına kast etmeye cüret etmesi sürpriz sayılmayacaktır” diye konuştu. Başbakan’ın kontrolsüz bir şekilde ülkeyi uçuruma sürüklediğini kaydeden Devlet Bahçeli, 19 Mayıs gibi milli bayramların pazarlık malzemesi yapılmasına kimsenin müsaade etmeyeceğini duyurdu. Bahçeli açıklamasında şu sözlere yer verdi:
“Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmayı, devletin adını ve yönetim şeklini değiştirmeyi aklından geçiren AKP zihniyeti; parmak sallayarak değil, sandığa mühür vuracak muhteşem millet iradesiyle eninde sonunda geldiği gibi gidecektir. 19 Mayıs’ta Karadeniz’den Samsun’a çıkarak, Cumhuriyet’e giden mücadele dolu çileli yıllara meydan okuyan kurucu kahramanlar gönüllerimizde her zaman heyecan ve hürmetle anılacaktır. Buna karşılık, AKP iktidarının bugünkü faillerinin, tıpkı teslimiyetçi İstanbul hükümetinin mensupları gibi, bir denizaltıyla okyanus ötesine gün gelip ricat etmeleri de tekerrür eden tarihin acı bir cilvesi olarak hatırlanacak ve böyle değerlendirilecektir.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bahceli, bayramlardan, ceksin, elini, milli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İki başbakan kılıçları çözüm için çeksin Dilara Haber Arşivi 0 01 Eylül 2008 16:31