IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2012, 10:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başbakan Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" vesilesiyle bir mesaj yayınladı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde açıklanan verilerin, işsizlikle mücadelede önemli mesafeler alındığını, işsizliğin düşüş eğiliminde olduğunu ve istihdamın arttığını net bir şekilde ortaya koyduğunu belirterek, "İnanıyorum ki, geçtiğimiz haftalarda atamalarını gerçekleştirdiğimiz iş ve meslek danışmanlarının yanı sıra, açıklamış olduğumuz Yeni Teşvik Uygulama Sistemi, işsizliğin azaltılmasına ve istihdamın artırılmasına önemli bir katkı sağlayacaktır" dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Başbakan Erdoğan, emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı, adaletli paylaşım, dayanışma ve güç birliğinin esas alındığı bir kültür ve medeniyetin mensupları olduklarını belirterek "Hükümet olarak, kendi gelenek, kültür ve medeniyetimizden aldığımız ilhamla, milletimizin bizi iktidara taşıdığı günden bu yana emekçilerimizin, tüm çalışan kesimin yanında olduk. 'İnsanı yücelt ki devlet yücelsin' anlayışını benimsemek suretiyle, emekçilerimizin sorunlarını kendi meselemiz olarak gördük; sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla istişare halinde emekçilerimizin sorunlarının çözümü için çalıştık" dedi.
Başbakan Erdoğan mesajına şöyle devam etti:
"Emekçimizi, emeklimizi, memurumuzu, işçimizi enflasyona ezdirmedik; çıkardığımız kanunlarla, yaptığımız yeniliklerle geçici işçi statüsündeki vatandaşlarımızı kadro sahibi yaptık; işsizlikle aktif mücadele yürüttük, istihdamı artırmak için de azami çaba harcadık. Ne mutlu ki, son günlerde açıklanan veriler, işsizlikle mücadelede önemli mesafeler aldığımızı, işsizliğin düşüş eğiliminde olduğunu ve istihdamın arttığını net bir şekilde ortaya koymaktadır. İnanıyorum ki, geçtiğimiz haftalarda atamalarını gerçekleştirdiğimiz iş ve meslek danışmanlarının yanı sıra, açıklamış olduğumuz Yeni Teşvik Uygulama Sistemi, işsizliğin azaltılmasına ve istihdamın artırılmasına önemli bir katkı sağlayacaktır."
Bu inançla, 2008 yılında "Emek ve Dayanışma Günü", 2009 yılında ise resmi tatil ilan ettikleri 1 mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün, adına yaraşır bir şekilde dostluk ve dayanışma günü olarak kutlanmasını dilediğini belirten Başbakan Erdoğan, "Bu anlamlı günün tüm emekçilerin hak ve taleplerinin ele alındığı, gündeme taşındığı bir gün olması temennisiyle, bütün vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum" dedi.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
1, başbakan, erdoğandan, mayıs, mesajı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başbakan Erdoğan'dan Nevruz mesajı N999 Haber Arşivi 1 20 Mart 2012 18:29
Başbakan Erdoğan'dan Uludere ve Hrant Dink mesajı PassioN Haber Arşivi 0 20 Ocak 2012 20:01