IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Mayıs 2012, 12:25   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tunceli'de çatışma: 3 asker şehit




Tunceli'de teröristlerle çıkan çatışmada 1'i astsubay, 3 asker şehit oldu.
Tunceli merkeze bağlı Alacık Jandarma Karakolu yakınlarında, gece saatlerinde bir grup PKK'lıyla güvenlik güçleri arasında sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 1'i astsubay, 3 asker şehit oldu. Kaçan teröristlere yönelik bölgede operasyon başlatıldı.

Şırnak merkezine sızan teröristler ile güvenlik kuvvetleri arasında çıkan çatışmada 2 terörist teçhizatlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilirken, 2 polis memuru da yaralandı.
Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada, yaralı polislerin kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındığı belirtildi. Açıklamada, "3 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 21.30 sıralarında ilimiz merkezine sızarak güvenlik güçlerimize saldırmayı hedefleyen bir grup terörist tespit edilmesi üzerine Şırnak Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket ekiplerince operasyon yapılarak 2 terörist beraberindeki mühimmat ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Söz konusu olayda 2 polisimiz de yaralanmıştır" denildi.

Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, güvenlik güçlerince yürütülen arazi arama tarama faaliyetleri sırasında çıkan çatışmada 1'i astsubay 3 askerin şehit olduğunu bildirdi.
Taşkesen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Tunceli kırsalında gece saatlerinde arazi arama tarama faaliyetleri yürüten güvenlik güçlerimiz ile teröristler arasında çıkan çatışmada, 1 astsubayımız ile 2 askerimiz şehit olmuştur. Bölgede operasyonlarımız devam etmektedir'' dedi.

Tunceli'de bölücü terör örgütüyle girilen çatışmada şehit olan 3 askerden piyade onbaşı Mehmet Coşkun Kılıç'ın Ankara'daki baba ocağına ateş düştü.
Piyade Onbaşı Kılıç'ın Keçiören Şehit Kubilay Mahallesi'ndeki baba ocağına acı haberi sabah Merkez Komutanlığı ekipleri, sağlık görevlileri eşliğinde haber verdi. Kılıç'ın ailesi acı haberin ardından gözyaşlarına boğuldu. Kılıç'ın komşuları da acı haberin şokunu yaşadı. Askerlerin geldiği sırada işte bulunmayan baba Satılmış Kılıç'a acı haber mahalle muhtarı tarafından telefonla verildi. Mahalle muhtarı, evde bulunmayan, Ankara halinde çalışan baba Satılmış Kılıç'ı telefonla arayarak oğlunun şehit olduğunu söyledi. Muhtar, beraberindeki askeri görevlilerle şehit babasını almak üzere şehit evinden ayrıldı. Kılıç'ın annesi Fatma Kılıç'ı ise sakinleştirmek için sağlık görevlileri şehit evine girdi. Kılıç'ın 3 kız kardeşinin bulunduğu öğrenildi.
Bu arada Tunceli'deki çatışmada şehit olan Astsubayın ailesinin de Etimesgut Güvercinlik Lojmanlarında oturduğu öğrenildi.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
asker, çatışma, tuncelide


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tunceli'de çatışma çıktı: 2 asker şehit Lucifer Haber Arşivi 1 15 Ekim 2010 13:23
Ağrı'da çatışma: 1 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı Angel Haber Arşivi 1 21 Kasım 2008 12:19