IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mayıs 2012, 16:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan'ın Gaziantep İl Kongresi konuşması




Başbakan Erdoğan, Gaziantep Ak Parti İl Kongresi'nde partililerine seslendi..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Konuşmasında 9.5 yıllık AK Parti iktidarı icraatlarını anlatan Başbakan Erdoğan, CHP liderinin Bosna ziyaretini de değerlendirdi.
Son dönemde sıkça konuşulan 2014 senaryolarına da üstü kapalı göndermede bulunan Başbakan Erdoğan, 'Şunu herkes bilsin biz birileri gibi rant elde etmek için siyaset yapanlardan değiliz. Makam uğruna yol arkadaşlarını harcayan siyasetçilerden değiliz. Birbirine komplo kuran yanındaki arkadaşlarından kuşkulanacak kadar paranoya olan siyasetçilerdenm değiliz. Bizde kardeşlik var. Kardeşlik hukuku var. Bizde dava arkadaşlığı ahde vefa var. Bizde makam değil millet öndedir. Bİzde rütbe değil hizmet öndedir. Bizde rekabet değil hayırda yarış öndedir. Hesaplaşma olmaz bizde helalleşme olur.' diye konuştu.
İŞTE ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARININ SATIR BAŞLARI

Bunlara sorulmaz mı; beyler siz nelerin partisisiniz? Kocaman Gaziantep'e kongre merkezi kazandıramayacak kadar acizsiniz, zavallısınız. Diyanet İşleri Başkanlığımız uluslararası bir kongresini burada gerçekleştirdi. Gaziantep'e bir stadyum ve bir kapalı spor salonu daha yapacağız. Ben ayrıca Gaziantep teşkilatımızı kutluyorum. Kardeşlik ülküsünü gönüllerinde taşıdıkları için.
Geçtiğimiz yıl Nisan ayından itibaren Suriye'de olaylar yaşanmaya başladı. Başta Gaziantep olmak üzere sınır illerimiz etkilendi. Er ya da geç Suriyeli kardeşlerimiz rahat bir nefes alacak. Suriyeli kardeşlerimizin meselesini kendi meselemiz olarak gördük. Bu kongrenin ardından Kilis'e geçeceğim ve oradaki Suriyeli kardeşlerimizi ziyaret edeceğim.
SIFIR SORUN MESELELER KARŞISINDA SUSMAK DEMEK DEĞİLDİR

Burada bir hususun altını çizmek istiyorum; komşularla sıfır sorun diye yola çıktı. Diyalog içinde sorunların üstüne gittik. Bir çok sorunu çözdük. Sıfır sorun demek her mesele karşısında sessiz kalmak demek değildir. Zulme gözyummak değildir. Sıfır sorun demek haksızlık karşısında eğilmek demek değildir. Bugün bize Suriye ve İsrail'i gösterenler sıfır sorun politikamızı sorgulayanlar sıfır sorunu anlayamadıkları gibi Atatürk'ün yurtta sulh cihanda sulh politikası olarak anladılar. Atatütürk'ün yurtta sulh cihanda sulh sözlerini yan gelip yatmak olarak anladılar. Benim 9 vatandaşıma kurşun sıkanlar karşısında biz susacak mıyız.
DÜN KEMALİST TÜRKİYE'DEN FAŞİST İTALYA'YA SELAM GÖNDERENLER..

Dün Kemalist Türkiye'den Faşist İtalya'ya selam gönderenler bugün ben Mavi Marmara gemisini göndermezdim diyor. En küçük ekonomik sıkıntıda IMF'nin kapısında el pençe duranlar bugün bizi IMF ile anlaşmaya zorluyorlar. Bunlar çok zavallı şeyler. Şu anda IMF'ye olan borcumuz 2.5 milyar dolar. Biz 4 yıldır Stand-by anlaşması yapmıyoruz. Merkez Bankamızın döviz rezervi göreve geldiğimizde 27. milyar dolardı. Şimdi 91 milyar dolar oldu. Eğer ekonomide böyle bir noktayı yakalarsanız demokraside ve özgürlüklerde güç kazanırsınız. Bizim kalkmış dış politikamızı eleştiriyor. Kusura bakmayın; bizim dış politikada ulaştığımız noktalara bu CHP'nin hayelleri bile ulaşamaz. Sayın Kılıçdaroğlu kalktı Bosna'ya gitti. Camilerden Türbelerden çıkmadı. Elinde Kur'an'la çok güzel fotoğraf kareleri verdi. Allah devamını getirsin inşallah diyoruz. Ardından geldi İstanbul'da Arap Baharı zirvesi yaptı. İnsanlara sormazlar mı Boşnak dindar olunca iyi de Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşları dindar olunca niye kötü. Yahu Yemenli hanım başörtülü olunca iyi de Türk başörtülü olunca örümcek kafalı öcü mü oluyor.
CHP BAAS REJİMİNE DESTEK VERİYOR

Bosna'da cami tekke gezeceksin, ama Türkiye'de danıştaya gidip katsayısı düzenlemesinin iptalini isteyeceksin. Şimdi 4+4+4 ile yine Anayasa Mahkemesi'ne gittiler. Seçmeli olarak Kur'an'ın okutulmasına karşı çıkıyorlar. Suriye ve Şam'a arkadaşlarını göndereceksin Baas rejimine destek vereceksin. Kemal Bey uluslararası çarkçılığına başladı. Biz bugünde politikalarımızın arkasında durup diklenmeden politikalarımıza devam edeceğiz.
Gaziantep'e dev bir şehir hastanesi kuracağız inşallah. Bu yıl içerisinde ihalesini yapacak ve adımlarını atacağız. Gaziantep'e uluslararası boyutta 5 müze kazandırdık. Gaziantep'te bütün bu talihsiz geçmişe rağmen bugün çok farklı bir dönemi yaşıyoruz. Gaziray'ı hayata geçireceğiz.
YOLSUZLUK YAPAN İKTİDAR BU KADAR YOL YAPABİLİR Mİ

Yolsuzluğun olduğu bir iktidar bu yolları bu okulları yapabilir mi? Sizin borçlandığınız IMF'ye 2.5 milyar dolara nasıl indirecek? Cumhuriyet tarihinde 6 bin KM bölünmüş yapılmış biz geldik 9 yılda 15 bin km bölünmüş yol yaptık. Türkiye'nin 81 vilayetinde üniversite var. İşte yolsuzlukları olanlar ortada. Biz gelmeden devlet bankaları batıyordu. Görev zararı diyerek milleti aldatıyordu. Ziraat Bankası avrupa'nın en karlı bankalarından biri haline geldi. Dünyada rasyo yüzde 8'dir bizde 17, 18'de. Üniversite öğrencilerin kredi imkanlarını arttırdık. 260 lira veriyoruz. Beslenme olarak 15 lira veriyorlardı biz 180 lira veriyoruz. Bak fark bu nereden nereye? İkisini topladığınız zaman 440 lira yapar.
Gaziantep'te Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan yolun iki katını biz yaptık. Bütün projelerin tamamlanmasıyla Gaziantep bölgesinin en önemli lojistik merkezi haline gelecek.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
erdoğanın, gaziantep, il, kongresi, konuşması, İl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Davutoğlu'nun AK Parti Sivas Kongresi konuşması PassioN Haber Arşivi 0 23 Nisan 2012 13:23
Erdoğan'ın Bursa Olağan Kongresi konuşması PassioN Haber Arşivi 0 22 Nisan 2012 15:54
Erdoğan'ın teknoloji kongresindeki konuşması PassioN Haber Arşivi 0 06 Nisan 2012 19:58
Erdoğan'ın son parti grubu konuşması N999 Haber Arşivi 0 03 Nisan 2012 18:13