IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2012, 14:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"İnsanlar Beni Çok Yanlış Tanıyor"




World Travel Channel'da yayınlanan, Selin Kök'ün sunduğu 'Selin'le Dünden Bugüne' programına, ünlü işadamı Ali Ağaoğlu konuk oldu. Ağaoğlu programda hem samimi açıklamalar yaptı, hem de çocukluk ve gençlik fotoğraflarını paylaştı. İşte anlattıkları:

BAŞBAKAN'A SÖZ

Kendimi hala çok genç hissediyorum. Hatta biri bana "Ali Amca" dediğinde, hemen susturuyorum onu... Torunlarımı hayal edecek bir yaşta değilim henüz.

Geçenlerde sayın Başbakan'la beraber Çin'e gittik. Uçakta yanımda oğlum Alican da vardı. Onu Başbakan'la tanıştırdım. "Kaç çocuğunuz var?" diye sordu, ben de "Söylediğinizi yaptım, üç tane" dedim." O da bana "Ama ben minimum üç tane demiştim" dedi. Bunun üzerine "Tamam o zaman Başbakanım, çalışmalara hemen başlıyorum" diyerek ona söz verdim. Şimdi dediğim şeyi yapmam gerekiyor.

GECE HAYATI YOK

Geçenlerde bir dergide açıkladılar; Türkiye'nin en yakışıklı erkeği benmişim. Ama bence birinci, diğer tüm Türk erkekleri. Türkiye'nin en seksi ikinci erkeği benim...

Ben hayatım boyunca hiç kimseyi aldatmadım. Çok istikrarlı bir adamım, gecelik ilişkiler yaşamadım. Benim ilişkilerim hep uzun süreli ve istikrarlı olmuştur. Ama yanlış tanındığımı düşünüyorum. Anlatıldığı gibi; gece hayatım filan da yok! Haftada ya da on beş günde bir dışarı çıkarım ama insanlar farklı algılıyor sanırım...

EMİR'DEN YAKIŞIKLIYIM

"Bu aralar 'Adını Feriha Koydum' dizisini özellikle takip ediyorum. Çünkü ÇABA derneği ile sokak çocukları yararına yapacağımız bir tiyatro projemiz var. Ben oyunda; dizide Çağatay Ulusoy'un oynadığı 'Emir'i canlandıracağım. Bu nedenle diziyi kaçırmamaya çalışıyorum, ayrıca çok da beğeniyorum. Çağatay Ulusoy'dan daha yakışıklı ve karizmatiğim, kıyas bile yapmam."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
İnsanlar beni Çok yanlış tanıyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Bazı İnsanlar Çok Şey İfade Eder" Hayal IF Ekstra 1 06 Nisan 2010 18:40