IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Mayıs 2012, 22:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Niğde, Avrupa ve Türkiye'nin Elma Deposu Olmak İçin Yatırımcıyı Bekliyor




AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, yeni teşvik sisteminde 5. bölgede yer alarak cazip bir yatırım adresi haline gelen Niğde'nin Avrupa'nın ve Türkiye'nin elma deposu olması için her koşula sahip olduğunu belirterek yatırımcıları Niğde'ye davet etti.

Değişen dünya talebi ve özellikle orman vasfını yitirmiş arazilerinin ağaçlandırmaya dönük kiralanabilmesine ilişkin düzenleme yerli ve yabancı yatırımları meyve bahçesi yatırımına sevk ediyor.

İşte gelişen meyve suyu endüstrisi ile birlikte son yılların gözde yatırım alanlarından biri olan meyve bahçeciliğinde elma gittikçe yükselen bir ürün oldu. Elma yatırımları açısından da Niğde'nin iklim, arazi yapısı ve sektör açısından cazip bir bölge olduğunu söyleyen Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, yabancı ve yerli holdingin gözdesi haline gelen Niğde'nin son yıllarda büyüyen meyve suyu sanayisi ve tarıma olan ilginin farklı trendlerini ortaya çıkaran dev yatırımlara ev sahipliği yaptığını belirtiyor.

Niğde'de büyük meyve bahçeciliği yatırımlarında talep odaklı gelişimin hız kazandığının altını çizen Kavaklıoğlu, organik tarımda İzmir'den sonra ikinci büyük üretici haline gelen Niğde'nin Avrupa'nın ve Türkiye'nin meyve bahçesi haline gelmesi için her şeyin hazır olduğunu ifade ediyor. Niğde'ye yatırım yapmak isteyenlere iç piyasadaki hızlı talep artışı ve ihracat şansının büyük fırsatlar sunduğunu kaydeden Kavaklıoğlu, yatırımcıları Niğde'ye davet ediyor.

Uzmanlarca da elmanın, iç ve dış pazarın isteklerine, dünyanın geçerli rekabet koşullarına uygun iyi bir yatırım ürünü olarak görüldüğünü ifade eden Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu sözlerini Niğde'nin bu yönde yatırımlar için ideal bir bölge olduğunu, Avrupa ve Türkiye'nin elma deposu olmak için yatırımcıları beklediklerini söyleyerek tamamladı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
avrupa, bekliyor, deposu, elma, için, niğde, olmak, türkiyenin, ve, yatırımcıyı, İçin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Uğur taburcu olmak için bakanı bekliyor PassioN Haber Arşivi 0 19 Mart 2012 20:55
Konami PES 2012 İçin Görüşlerinizi Bekliyor KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 30 Ocak 2012 18:39