IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Mayıs 2012, 10:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vodafone'dan Türk reçetesi




Yatırım Danışma Konseyi toplantısı için Türkiye'ye gelen Vodafone CEO'su Vittorio Colao, Türkiye'nin grup içinde en hızlı büyüyen pazar olduğunu söyledi. Colao, "Biz buna kendi aramızda Türk reçetesi diyoruz" diye konuştu.

odafone Grubu CEO'su Vittorio Colao, Vodafone Türkiye'nin grubun şu anda en hızlı büyüyen operasyonlarından biri olduğunu belirtti. Bu başarının formülünü grup içinde, 'Türk reçetesi' (Turkish recipe) olarak ifade ettiklerini söyleyen Colao, 10-11 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleştirilen 7. Yatırım Danışma Konseyi (YDK) toplantısına katıldı. Colao, Türkiye'nin son dönemde rekabetçi yapısını geliştirerek büyüme yolunda önemli ilerleme gösterdiğini kaydederek "Bu pazar, uluslararası yatırımcılar için iyi bir potansiyel sunuyor" dedi.

11 MİLYAR TL'LİK YATIRIM

Colao, bugüne kadar satın alma bedeli dahil Türkiye'ye 11 milyar TL'yi aşkın yatırım yaptıklarını hatırlatarak, "Son üç yılda Türkiye operasyonumuz olağanüstü bir başarı gerçekleştirdi. Gelirlerde kaydedilen peşpeşe rekor seviyelerdeki artışlarla, gelir bazında pazar payımız yüzde 18'lerden 28'lere yükseldi. Vodafone Türkiye, şu anda en hızlı büyüyen operasyonlarımızdan biri. Ben bu başarı formülüne grup içinde 'Türk reçetesi' (Turkish recipe) diyorum" şeklinde konuştu. Colao, " Türkiye yatırım ortamını iyileştirmeye devam ettiği müddetçe biz de yatırımlarımızın sürekliliği hususundaki kararlılığımızı koruyacağız" diye konuştu.

24 TÜRK ÖĞRENCİ ÇALIŞIYOR

Colao, 24 Türk yöneticinin Vodafone Grubu'nda önemli pozisyonlara transfer olduğunu vurgulayarak Türkiye'deki Ar-Ge şirketleri Oksijen Ar-Ge'nin de Vodafone Grubu'na inovasyon açısından katkı sağladığını anlattı.Colao, Fatih Projesi'nin vizyonunu desteklediklerini ancak projeden azami fayda sağlanabilmesi için, mobil iletişim teknolojilerinin kullanımının projeye dahil edilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
recetesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sevgi Reçetesi Violent Aşk ve Sevgi Köşesi 0 08 Nisan 2012 18:36
Vodafone - Vodafone Cep Dolusu Mesaj Paketi Dilara Vodafone 0 19 Aralık 2010 07:48
Aşk Reçetesi PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 1 08 Eylül 2010 14:06
a$kın Recetesi Yoq`S Serbest Kürsü 8 21 Ağustos 2007 21:34