IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Thetis

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mayıs 2012, 09:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2023 Türkiye'nin Yılı Olacak




Dündar, 2023 Bursa'sını değerlendirdi.

BURSA 2023'TE İLK ÜÇE GİRECEK
DÜNDAR, HEDEFİMİZ FARKI YAKALAMAK

Cumhuriyetin 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılının Türkiye'sini ve Bursa'sını değerlendiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "2023'te Türkiye dünyanın en iyi 8 ülkesi, Bursa ise Türkiye'nin ilk üç şehri arasına girecek" dedi.

2023 yılında Türkiye ekonomisinin çok iyi noktalara geleceğini söyleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türkiye'nin ekonomisiyle dünyanın ilk 8 ülkesi arasına gireceğini, bu durumun sosyal, kültürel ve siyasi yaşamın yanı sıra yerel düzeyde de hissedileceğini belirtti.


GELİŞİMİ DEĞİŞİMLE YAŞAYACAĞIZ

Günümüzde vatandaşın beklentilerinin ve standartlarının yükseldiğini belirten Başkan Dündar, sıradan hizmetlerin değil artı hizmetlerin dikkati çektiğini belirtti. "Büyük projelerimiz bile sıradanlaştı" diyen Dündar "5 yılda 5 otopark projesi Bursa'da yerel yönetimler döneminde trafiğin çözümü noktasında atılmış en önemli adımlardan biri oldu. Çarşamba Pazar Alanı ve Yeraltı Katlı Otoparkı 12 milyona mal olan bir iş. İlçe belediyesi olarak bu dönem 9 otoparkı, 8 Pazar alanını ilçemize kazandıracağız. Çok eser veriyoruz sıradan sanılıyor" dedi. "Bu gelişmeler beraberinde değişimi de getirecek" diyen Dündar, "Osmangazililer bizden farklı hizmetler bekliyor, biz de farkımızı ortaya koyuyoruz. Hedefimiz farkı yakalamak" dedi.

ÜST ÖLÇEKTEN BAKMALI

Nüfusu 3 milyon olan Bursa'nın 2023'te 5 milyona yaklaşacağının ön görüldüğünü vurgulayan Başkan Mustafa Dündar, "Geleceği inşa etmek istiyorsak Bursa'ya üst ölçekten bakmak lazım" dedi. Dündar, 2023'te Bursa'nın ne durumda olacağını göz önünde bulundurarak hizmet üretmek gerektiğine değindi. Sağlık sektöründen ulaşıma, turizmden eğitime kadar her noktanın üst ölçekli düşünülerek iyi planlanması gerektiğine işaret eden Başkan Dündar "Kaynaklarımızı 2023'ün Bursa'sına hitap edecek şekilde kullanmalıyız. Geniş düşünmek bu işin en önemli kısmı. Bizler de Şehircilik Akademisi'ni bu amaç doğrultusunda kurduk. Geleceğin Osmangazi'si yerel dinamiklerle şekillenecek" dedi.

ÜRETİMLE BİRLİKTE GELİŞEN TURİZM

Başkan Dündar, Bursa'nın 2023 turizm hedefine de değindi. Günümüzde birçok ülkenin ve şehrin turizm hedefini ortaya koyduğunu söyleyen Dündar, Bursa'da sanayi ile birlikte gelişen bir turizm sektörü olmalı her ikisi de gelişerek büyümeli" dedi. Turizm noktasında en önemli konunun alt yapı olduğuna dikkati çeken Başkan Dündar "İyi planlama yaparsak tarihi korunmuş modern bir Osmangazi inşa edebiliriz" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 15 Mayıs 2012, 12:25   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 2023 Türkiye'nin Yılı Olacak




Değişim binayla, yolla, tesisle olmaz; önce beyinleri değiştirmek lazım, iyi olup bir yerlere gelebilmek için. 2023'te Cumhuriyet'ten bahsedebilecek miyiz acaba? Cumhuriyet diyeni de tıkmasınlar içeri, büyük değişim tabii.

__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 

 

Etiketler
2023, olacak, türkiyenin, yılı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Berger: '2012 schumacher'in son yılı olacak' Sevda Diğer Spor Branşları 0 29 Ocak 2012 18:58
2010, LED TV'lerin Yılı Olacak xLine Bilim Dünyasından Son Haberler 0 05 Ocak 2010 02:43
Cinsel açıdan 2025 yılı erkek için zor olacak Feronia Ah Erkekler 0 31 Aralık 2009 10:42
2040 yaşlıların yılı mı olacak? Spammer Haber Arşivi 0 21 Temmuz 2009 03:44