IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mayıs 2012, 16:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Memurlardan "3+3" Tepkisi




Hükümetin 2012 yılı için memurlara ilk 6 ay için yüzde 3, ikinci 6 ay için yüzde 3 olmak üzere toplam yüzde 6 zam teklifi yapması, 2013 yılı için de artışı 2+3 olarak planlamasına Memur-Sen ve bünyesindeki Eğitim Bir-Sen tepki gösterdi.

Şadırvan mevkisinde toplanarak hükümetin zam teklifini eleştiren memurlar, bu zam teklifini kabul edemeyeceklerini belirttiler. Memur-Sen Basın Sözcüsü Eğitim-Bir-Sen Ordu Şube Sekreteri Serdar Yurdabakan yaptığı açıklamada, hükümetin teklifinin memurlara alanlara davet ettiğini söyledi. Yurdabakan, hükümetin 2012 yılı için 6+6 maaş zammı ve bunun üzerine de yüzde 4 büyüme hedefini eklemek suretiyle masaya yüzde 16'lık bir teklif sunmasını beklediklerini ancak hayal kırıklığına uğradıklarını söyledi.


"CEM YILMAZ'IN GÖSTERİSİ GİBİ"

Zam teklifini komik bulduklarını belirten Yurdabakan, şöyle konuştu: "Komik olduğu kadar da Türkiye'nin ekonomik gerçeklerini yansıtmamaktadır. Biz, toplu sözleşme masasında olduğumuzu sanıyorduk. Ancak, bu teklifle karşılaşınca bir an kendimizi Cem Yılmaz'ın gösterisinde gibi hissettik. Kamu görevlileri ihsan ya da lütuf beklentisi içerisinde değildir. Kamu görevlileri emeklerinin karşılığı olan ve yedi düvele övünerek anlatılan Türkiye ekonomisinin altından rahatlıkla kalkabileceği bir zam oranı teklifi beklemektedir. Bu teklifler için, dağ fare bile doğurmamıştır diyoruz. Hükümetten masaya dağın fare değil dağın aslan doğuracağı bir teklif bekliyoruz. Her iki tarafın tekliflerini karşılaştırdığımızda ortaya çıkan tablo oldukça ilginç. Bizim tekliflerimize göre Türkiye ekonomisi oldukça iyi durumda, hükümetin teklifini esas alırsanız ekonomimizin iflasına ramak kalmış durumda. Takdir kamu görevlilerimizin ve milletimizindir."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
3 3, memurlardan, tepkisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fatih Ürek'ten Ergenekon tepkisi: "Çüş ben ne anlarım işkenceden" Angel Haber Arşivi 0 03 Eylül 2008 16:09