IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mayıs 2012, 16:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Öğretmene Lise Öğrencilerine Tacizden 1,5 Yıl Hapis Cezası




Samsun'da bir ilköğretim okulundaki zihinsel engelli sınıfında öğretmenlik yapan 38 yaşındaki Gürkan Ö., staj yapan lise öğrencilerine telefonla tacizde bulunduğu gerekçesiyle 1 yıl 6 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun'da bir ilköğretim okulundaki zihinsel engelli sınıfında öğretmenlik yapan 38 yaşındaki Gürkan Ö., staj yapan lise öğrencilerine telefonla tacizde bulunduğu gerekçesiyle 1 yıl 6 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı. Öğretmen suçlamayı kabul etmedi.

Geçen yıl Şubat ayında ortaya çıkan olayda, bir ilköğretim okulunda zihinsel engelli öğrencilerin bulunduğu sınıf ile ana sınıfında staj yapan Kız Meslek Lisesi öğrencileri 18 yaşındaki A.A., Ö.K ile 19 yaşındaki Y.T, öğretmen Gürkan Ö.'nün kendilerini telefonla arayarak cinsel içerikli konuştuklarını ileri sürüp şikayetçi oldu. Gözaltına alınan öğretmen çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, hakkında 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

Kız Meslek Lisesi'nde öğrenci olan genç kızlardan A.A., sanığın kendisini akşamları telefonla aradığını, uzun uzun konuştuğunu veya mesaj çektiğini ancak cinsel içerikli sözler söylemediğini belirtti. Ancak genç kız, öğretmenin bu konuşmalarından ve mesajlarından rahatsız olduğunu söyledi. Y.T. ise öğretmenin kendisini telefonla aradığını, buluşup konuştuklarını, hatta bir arkadaşının evine gitmeyi teklif ettiğini belirterek, "Zorla bana sarılıp kucakladı" diye konuştu. Ö.K de sanığın kendisiyle yaptığı konuşmalarda ve çektiği mesajlarda cinsel içerikli şeyler söylediğini belirterek şikayetçi oldu. Gürkan Ö. ise genç kızları tanıdığını ve kendisine iftira attıklarını ileri sürerek, "Aramızdaki ilişki sadece öğretmen öğrenci ilişkisidir. Mesajlarımda cinsel içerikli değildir. İyi niyetle çekilmiş mesajlardır. Kimseye böyle bir şey yapmadım" dedi. Mahkeme heyeti sanığa cinsel istismar suçundan toplam 1 yıl 6 ay 22 gün hapis cezası verdi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
hapis, lise, Öğrencilerine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Öğretmene tacizden 56 yıl hapis PassioN Haber Arşivi 0 20 Nisan 2012 23:07
Lise Son Sınıf Öğrencilerine Müjde Perius YGS ve LYS'ye Hazırlık 1 23 Şubat 2010 13:50
Öğretmene 'Azrail' cezası Feronia Haber Arşivi 0 14 Ocak 2010 11:50