IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Mayıs 2012, 14:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Oğlumun Yüzü Çok Güzel Olmuş"




Türkiye'nin dördüncü yüz nakli olan Turan Çolak'ın yeni yüzünü gören yaşlı anne herkese teşekkür etti.

Türkiye'nin dördüncü yüz nakli olan Turan Çolak'ın yeni yüzünü gören yaşlı anne Necibe Çolak, oğlunun yeni yüzünü çok beğendiğini operasyonu gerçekleştiren herkese teşekkür etti.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde, Uşak'ta beyin ölümü gerçekleşen 19 yaşındaki Tevfik Yılmaz'ın yüzü 35 yaşındaki Turan Çolak'a 10 saatlik gerçekleştirilen operasyonla nakledildi. Maddi imkansızlıklar sebebiyle Turan Çolak'la birlikte Antalya'ya gelemeyen anne Necibe Çolak ve amca Süleyman Çolak bugün Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın talimatlarıyla oğlunun yanına getirildi. Antalya'da fazla kalamayacağını ve oğlunu çok görmek isteyen anneye dün nakil olan oğlu birkaç saniyeliğine de olsa gösterildi.

Oğlunu gördükten sonra gözyaşlarını tutamayan anne Necibe Çolak, çocuğunun yüzünün biran önce düzelip eve dönmesini istediğini, nakil yapılacağının hiç aklına gelmediğini açıkladı. Yüzünü verenlere de teşekkür eden anne Çolak, doktorlara da teşekkür etmeyi unutmadı. Oğlunun yüzünün de çok güzel olduğunu açıklayan anne Necibe Çolak, "Oğlumun yüzü çok iyi olmuş. Çok iyi yapmışlar. Çok teşekkür ediyorum doktorlarımıza. Ellerine kollarına sağlık çok güzel olmuş." dedi.

Yeğeninin yüzünü gören amca Süleyman Çolak, Turan'ın yüzünün çok güzel olduğunu, ancak şuan için şişlikler mevcut olduğunu belirtti.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Yard. Doç. Dr. Özlenen Özkan, yüz nakli olan Turan Çolak'ı yoğun bakımda ziyaret ettiğini durumunun da çok iyi olduğunu ifade etti. Turan Çolak'ın makineye bağlı olduğunu kaydeden Özlenen Özkan, "Makineden ayırma kararını yoğun bakımcı hocalarımız verecek. Şuan için bulguları gayet iyi. Her zaman söylüyoruz ilk 10 gün önemli." şeklinde konuştu.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 16 Mayıs 2012, 14:31   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: "Oğlumun Yüzü Çok Güzel Olmuş"




Helal olsun demek istiyorum.

 

 

Etiketler
oğlumun yüzü Çok güzel olmuş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık