IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Mayıs 2012, 21:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başbakan : Demir Perde Ülkelerine Ait Bayramlar Bitti




Erdoğan '19 Mayıs'ta artık tanklar yürümüyor, belediye arabaları yürümüyor' dedi.

Başbakan Tayyip Erdoğan, yönetmelikte yapılan değişiklikle getirilen yeni bayram kutlamalarıyla ilgili, "Gerçek bayrama çevirdik. Bayram böyle olur. Öbürü, demir perde ülkelerine ait bayramlardı" dedi. Erdoğan, gençlere, "Demokrasiye sahip çıkın. Milli irade zafiyet kabul etmez. Demokrasi ihmal kaldırmaz" mesajı verdi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Türkiye'nin dört bir tarafından gelen gençleri Başbakanlık'ta kabul eden Erdoğan, konuşmasında şu mesajları verdi:

ÖLENE KADAR KALIYORLAR:

Parti tüzüğümüzde, ‘3 dönem arka arkaya milletvekili olan 4. dönem ara vermek durumundadır' dedik. Neden? Çünkü gelip buraya bir oturduktan sonra bir daha ölene kadar orada kalıyorlar. Böyle şey olmaz. Dedik ki ‘ara vermemiz lazım.' Arkadan gelenler de buralarda kendilerine yer bulabilsinler. Bunun önünü açtık.

DEMOKRASİ İHMALİ KALDIRMAZ:

Milli irade zafiyet kabul etmez. Demokrasi her türlü inkarı kaldırmadığı gibi ihmali de asla kaldırmaz. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Başlattığımız reformlara salip çıkılmazsa, daha ileri taşınmazsa, yani bayrak yarışında bir zafiyet gösterilirse bütün kazanımlar uçup gider. Bizim geriye dönmeye asla ve asla tahammülümüz yok.

DEMİR PERDE ÖRNEĞİ:

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı. Bakın burada Atatürk'ü anma var, gençlik var, sportif etkinlikler var. Bakın artık tanklar toplar yürümüyor, belediyenin araçları, gereçleri yürümüyor. Artık bir şenlik var; ortada gençlik var, sportif etkinlikler var. Ve bunu neye çevirdik? Gerçek bayrama çevirdik. Bayram böyle olur. Öbürü demir perde ülkelerine ait bayramlardı. Bunu başarmanın coşkusuyla sizlerle bir aradayız. 19 Mayıs bir değişimin, dönüşümün Türkiye'de tarihi oldu.

MUHAFAZAKAR BİNGÖL'ÜN DİNDAR GENÇLİĞİ

Bingöl'den gelen öğrenci, Başbakan Erdoğan'a üzerinde, "Muhafazakar Bingöl'ün Dindar Gençliği" yazan bir tablo hediye etti. Toplu fotoğraf çekiminden sonra Başbakan Erdoğan, öğrencilere, "Başarılı ekonomi için genç nüfusa ihtiyaç var. En az 3 çocuk" tavsiyesinde bulundu. Başbakan Erdoğan'a öğrenciler çeşitli hediyeler verirken, Erdoğan da öğrencilere kol saati hediye etti. Adıyaman'dan gelen öğrenci Erdoğan'a nazar boncuğu şeklinde bir tablo hediye ederken, ağlayarak, "Allah sizi nazarlardan, kem gözlerden korusun, Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Çok geçmiş olsun" dedi.

ÇOK GÜÇLÜ BU YA

Erdoğan, Ferhat'la Şirin tablosu hediye eden öğrenciye, "Bak görüyorsunuz işte. Ferhat'la Şirin. Ferhat olacak, Şirin olacak. Şirin millet Ferhat idareci ama çalışan idareci. Dağları delecek idareci" dedi. Erzincan'dan gelen öğrenci ısrarla Başbakan'ın elini öpmek istedi ancak Başbakan öptürmedi ve "Anne babaların elini öpeceksin, bir de hocaların elini öpeceksin, başka kimsenin eli öpülmez" dedi. Karabük'ten gelen öğrenci ısrarcı bir şekilde Başbakan'ın elini öpmeyi başardı. Erdoğan, "Çok güçlü bu ya" dedi.

CİRİT HEDİYE EDİLDİ

Resimlerini ayaklarıyla yapan ve AK Parti'de resim sergisi açan Ayşe Işık, Başbakan ve eşi Emine Erdoğan'ın kara kalem resmini hediye etti. Erdoğan, salondaki öğrencilere, "Ayşe'nin bir özelliği var. Fotoğrafları ayaklarıyla yapıyor" dedi. Ayşe Işık'a, "İstanbul'daki Başbakanlık ofisindeki sergi salonunu her zaman değerlendirebilirsin" deyince Işık, "Zaten ayağımın izini oraya koydum" dedi. Bunun üzerine Erdoğan, salondakilere, "Ayağımla imza atıyorum dedi" aktarmasını yaptı. Işık, kendisine hediye edilen saati göstererek, "Bunu ne yapacağım?" diye sorunca Erdoğan, saati Işık'ın koluna taktı. Uşak'tan gelen öğrenci, "Sizin atlara olan merakınızı biliyorum" diyerek Başbakan Erdoğan'a cirit hediye etti.

Kaynak : Ensonhaber

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
Ülkelerine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Crytek'in Ücretsiz FPS'si Batı Ülkelerine Geliyor KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 27 Ocak 2012 09:58
Türk Sivil Havacılığı, D-8 ülkelerine kanat açıyor Chelt Havacılık Haberleri 0 24 Kasım 2010 20:34
Kanada başbakanı, G-20 ülkelerine bütçe uyarısı Dilara Haber Arşivi 0 19 Haziran 2010 14:04
Demir Perde Ülkeleri YapraK Tarih 0 28 Aralık 2009 13:49
Rusya yeni bir demir perde istemiyor Cemalizim Haber Arşivi 0 19 Eylül 2008 17:53