IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mayıs 2012, 16:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Osmanlı Tokadı




Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıktığı gün Türk milletinin “kurtuluş”u başlamış ve bağımsızlığı karakteri sayan milletimizin aydınlığı Anadolu’ya yansımıştır. 19 Mayıs, “Fatih”likten “hasta adam”lığa doğru çöküşe geçen Türk milletinin yeniden doğuşu ve ayaklanışıdır.

Bu sebepledir ki Atatürk 19 Mayıs’ı doğum günü saymıştır. Bu yüzdendir ki bizler her yıl 19 Mayıs’ı coşkuyla kutluyoruz.

**

Maalesef son dönemde bazı kesimler milli değerlerden ve bayramlarımızdan büyük rahatsızlık duymaktadır. Sanki ülkeyi kurtaran adam başkasıymış gibi Atatürk’e hakaret edilmekte, saygısızlığın sınırları zorlanarak küstahça yorumlar yapılmaktadır.

Bütün bunlara rağmen yüreğinde milli değerler ateşini taşıyan “azınlık” ayaktadır. Nitekim bunu geçtiğimiz hafta gördük.

19 Mayıs 2012 günü tüm şehirlerimizin bayraklarla donatıldığı bir şölen oldu. Eskişehir’den İstanbul’a, Ankara’dan İzmir’e bütün meydanlarımız dolup taştı. Yüz binler sokağa döküldü. Yaşlısı genci, erkeği kadını Atatürk’te birleşti.

Ne mutlu Türk’üm diyene sözünü kılavuz edinmiş kitleler Ata’yı selamladı.

**

Ne yazıktır ki koskoca medyada beş ya da altı gazete dışında hiçbir gazete bu gerçeği haber yapmadı. Bunlar bir kısım ucubelerdir. Kendi koltuklarına yayılmış ve gazeteciliği birilerinin bir tarafına tutunmak olarak anlamış zavallılardır.

Şimdi bu ahmakları bırakıp, haber yapamadıkları “gerçeğe” odaklanalım.

**

19 Mayıs gerçeği şudur:

19 Mayıs 2012’de Türk halkı tüm yurtta meydanlara doluşmuştur. Eline bayrağını, Atatürk resmini alan herkes Atatürk’te ve Ulusal Egemenlik’te birleşerek “Biz daha buradayız.” demiştir. İşini, gücünü, farklılıklarını bir kenara bırakan herkes milli değerlerde buluşmuş, yozlaşmaya hayır diyerek gerekli yerlere mesajı iletmiştir.

**

İşte bu ahmak medya ve “bazı kesimler” bu gerçeği hazmedemiyor. Ne yapsalar olmuyor, Atatürk’ü ve milliyetçiliği silemiyorlar. Halkı milli değerlerden koparıp koyunlaştırmaya çalışıyorlar, Amerikadan destek alıyorlar yine beceremiyorlar.

Bir de utanmadan atalarımızı, Osmanlı’yı ağızlarına alıp “Yeni Osmanlıcılık” diyerek yalan söylüyorlar. ABD’nin uşağı olan bir ülkenin Osmanlıcılık oynaması 75 milyonun salak yerine konulması ve kandırılmasıdır.

**

Şimdi biz bunlara seslenelim ve “anladıkları dilden” konuşalım.

Milli değerleri, Cumhuriyet birikimlerini yok etmeye çalıştınız ve halk cevabı verdi.

Alın size “Osmanlı” tokadı!

NOT : Geçen hafta gazetede yayımlanan “Artık Her Gün 19 Mayıs Diyeceğiz” isimli yazımla İlk Kurşun Gazetesi’nin “19 Mayıs” konulu makale yarışmasında ikinci oldum. Herkese teşekkür ederim.

ORHAN EFE ÖZDEMİR
İLK KURŞUN

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
osmanlı, tokadı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sarkozy'e Osmanlı tokadı! Deep İnternet Dünyasından Haberler 1 25 Ocak 2012 18:59
Osmanlı Tokadı Afrodit Tarih 0 16 Ekim 2011 00:50
Osmanlı Tokadı Kalemzede Tarih 0 05 Eylül 2011 00:20