IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mayıs 2012, 17:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
28 bin dolarlık kayınço!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, kayınçosu Nusret Yurter'i 28 bin dolar maaşla Dubai'ye Tanıtım Ajansı'nın başına getirdi.


Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Dubai Temsilciliği'ne yapılan atama dikkat çekti. Dubai Temsilciliği'ne Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'in kayınbiraderi Nusret Yurter getirildi.

PRENS GİTTİ: Yatırım ajansının adı, 2007'de başkan olarak transfer edilen Alpaslan Korkmazla kamuoyunun gündemine oturdu. 3 yıl görev yaptıktan sonra sürpriz bir şekilde ayrılan Alpaslan Korkmaz için Resmi Gazete'de arama ilam verilmişti. Sayıştay, 2008 yılı muhasebe kayıtlarını inceledi ve o tarihte görev yapan Korkma-z'm savunmasını istedi. Korkmaz'a ulaşamayan Sayıştay Başkanlığı ise Resmi Gazete'ye ilan vermek zorunda kaldı.

BAKANIN KAYNI, VEKİLİN DAMADI: Kork maz'la ilgili skandal devam ederken Babacan'in kayınbiraderi Nusret Yurter, Dubai Temsilciliği görevine getirildi. Babacan'ın kaynı Yurter, aynı zamanda AKP Kütahya Milletvekili ve Meclis Sanayi Komisyonu eski Başkanı Soner Aksoy'-un da damadı. Aylık 28 bin dolar ücret verilen Yurter'-in Ankara'da yaşadığı öğrenildi.

DUBAİ BANKASININ TEMSİLCİSİ: AKP'lilerın 'çok yetenekli ve genç bir arkadaşımız diye anlattığı Nusret Yurter, yaklaşık 9 yıldır Dubai İslam Bankası-'nın Türkiye Temsilciliği'ni yürütüyor. Böylece Yurter, Türkiye'de Dubai Bankası-'run Temsilcisi, Dubai'de ise Türkiye'nin yatırım ajansı temsilciliğini yapmaya başlayacak:"' BAŞKAN DA DAMAT: Yatırım Ajansı'nm başında bulunan İlker Aycı ise başka bir AKPTi milletvekilinin damadı. Ajans Başkanı Aycı, AKP'nin kurucularından ve Bursa eski Milletvekili Altan Karapaşaoğlu'nun damadı.

MAKTUM'UN PARASI: Yurter'in adı Dubai Emiri Şeyh Maktum'un 7 milyon dolar parasının kayolması skandalına karışmıştı. Maktum, 2007 yılında gayrimenkul almak için şirket kurdurdu, ancak yetki verdiği kişiler parasını kaybetmekle suçlandı. Skandala adı kansan 2 kişi cezaevinde bulunuyor.

BAKANI YIPRATMAK İSTİYORLAR: Kayınço Yurter, yeni görevinden dolayı yakın çevresine ilginç açıklamalar yaptı. Dubai ile Türkiye arasında iyi ilişkiler kurduğunu anlatan Yurter, yeni görevinin Babacan'ın siyasi kimliğini yıpratmak için gündeme getjrildiğini savunuyor. Maaşını açıklamayan Yurter , 28 bin dolar için 'abartılı' yorumunu yapıyor.

Veli Toprak / Sözcü

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
28, bin, dolarlık, dolarlä±k, kayınço, kayä±nã§o


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
MS'ten 600 Dolarlık hediye Kralice Windows 0 27 Temmuz 2008 12:22
100 Bin Dolarlık LCD Kralice Bilim Dünyasından Son Haberler 1 27 Haziran 2008 11:43