IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Mayıs 2012, 08:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Magazin Dünyası Bu Haberi Konuşuyor





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


2006 yılında evlenen ve aynı yıl Nazlım adını verdikleri kızlarını kucaklarına alan Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi'nin imrenilen aşkına gölge düştü. Şu sıralar evliliklerinde kriz yaşayan çift, zor günleri atlatabilmek için yarın beraber İngiltere'ye gidiyor.

Hürriyet'in haberine göre; 26-27 Mayıs'ta Shakespeare's Globe etkinliği çerçevesinde "Antonius ve Kleopatra" oyunuyla Londralı sanatseverlerin karşısına çıkacak olan Bilginer, oyun öncesi eşi ile baş başa zaman geçirecek.

Aceleci davranıp hemen boşanma kararı almaktansa ilişkilerini gözden geçirmeyi tercih eden çift, Bilginer'in Notting Hill'deki evinde kalacak.

İKİLİNİN YILLAR SÜREN AŞKI

ünlü Şarkıcı Aşkın Nur Yengi ile ısta tiyatrocu Haluk Bilginer'in 2001 yılında TRT için çekilen Cesur Kuşku dizisinde başlayan yakınlaşmaları, çok geçmeden aŞka dönüşmüştü.

Ünlü ikilinin herkesten gizli büyük bir aşk yaŞadığı iddiası, 23 Kasım 2001 tarihli Hürriyet Gazetesi'nde de geniş yer almıştı. İşte magazin basınında bomba etkisi yaratan bu haber çok geçmeden hem ikili tarafından hem de medya kuruluşları tarafından yalanlanmıştı.

Haklarında her gün yeni bir iddia gündeme gelmesine rağmen, Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi'nin 2004 yılının aralık ayına kadar ilişkilerinin olmadığını söylemeleri ise herkesi şaşkına çeviriyordu.

İkilinin, ilişkilerini inkar etmelerinin tek bir sebebi vardı o da Bilginer'in Zuhal Olcay ile evliliğinin halen devam etmesiydi. İşte bu fırtınalı günlerde hep sessiz kalmayı tercih eden Zuhal Olcay sadece, aşk bazen kendi kendine acı vermektir. Evlilik zordur. En az yara alarak yaşamak sanatının vardığı son noktadır. Acı çekmeyi, aŞkı yaŞamayı tercih ediyorum. Çünkü acılardır bizi insan yapan. Hiçbir acının ilelebet sürmeyeceğini bilmek de insanı rahatlatıyor' diyerek, eşine olan kırgınlığını dile getirmişti.

Zuhal Olcay'ın bu açıklamasının hemen ardından da Aralık 2004 yılında çift tek celsede boşanmıştı. BoŞanmanın ardından üzerlerinden büyük bir yük kalkan Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi, ara verdikleri ilişkilerini bu kez gönül rahatlığı ile sürdürmeye başladılar.

Daha sonra 2006 yılında evlenen çift uzun süreden bu yana evliliklerine devam ediyordu.

__________________
Exy..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bu, dünyası, haberi, konuşuyor, magazin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hristiyan Dünyası Bu Olayı Konuşuyor. Afrodit Hristiyanlık 1 03 Kasım 2011 00:07
Moda Dünyası Bu Adamı Konuşuyor Afrodit Ah Erkekler 0 03 Aralık 2010 21:38