IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2012, 02:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Başarılı Olamazsam Türkiye'ye Dönmem"




Can Bonomo, NTV canlı yayınında Oğuz Haksever'in sorularını cevapladı.

Azerbaycan'da çok ilgi gördüğünü belirten Bonomo, "Eğer başarılı olamazsam burada kalırım, keyfim burada çok yerinde" dedi.

Finale kalan 10 ülke arasında en sonuncu olarak Türkiye'nin adının açıklamasının ekran karşısında olanlar kadar kendilerini de gerdiğini belirten Bonomo, "Ama çok heyecanlı ve çok mutlu bir haber geldi, çok mutluyuz. Umarız finalde de ülkemizi sevindirecek bir haberle döneriz" dedi.

"PERFORMANSIMIZI 2-3'E KATLAYABİLİRSEK"

Finalde daha iyi bir performans sergilemek istediklerini ifade eden Türkiye temsilcisi Bonomo, "Yarı finalde çıkardığımız işi 2-3'e katlayarak sahneye koymaya çalışacağız. Umarız başarılı oluruz. Ağabeylerimiz, ablalarımızı sağ olsunlar bize destek oluyorlar. Azerbaycan'da olmak bize mutluluk veriyor" diye konuştu.

"YÜKSEK BEKLENTİNİN ALEMİ YOK"

Azerbaycan basını ve seyirciler tarafından birinci durumda olduklarını vurgulayan Bonomo, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ama tabii bu bir şey ifade eder mi etmez mi bilmiyorum. Umarız ediyordur. Ama çok yüksek beklenti yaratmanın da alemi yok. Biz yarı finali geçtiğimiz için çok mutluyuz, inşallah finalde de iddialı bir sonuçla döneriz."

TÜRKLER KİME OY VERSİN?

Can Bonomo, Türk vatandaşlarını oy vermeleri konusunda yönlendirmek istemediğini söyledi.

Bonomo, "25 yaşında çok genç bir sanatçıyım. Henüz kariyerimin çok başında biri olarak naçizane yorumlar yapabilirim. Herkes kendi kulağına güvensin, hangi müziği yakın görüyorsa ona oy versin" diye konuştu.

"ÇOK ERKEK VAR DİYEN DENİZ KIZLARINA BAKSIN"

Yarı finaldeki gösterinin 'çok maço' olduğu yönündeki eleştirileri de değerlendiren Bonomo, şunları söyledi: "Ne yapalım yani; 5 erkeğiz. Bir denizci hikayesi anlatıyoruz, gemide de kadın uğursuzluktur biliyorsunuz. Ama arkadaki görsellerde çok güzel deniz kızlarımız var. Eğer çok erkek var diyen varsa bize bakmasın arkaya baksınlar.

"BAŞARILI OLAMAZSAM BURADA KALIRIM"

Azerbaycan gerçekten çok güzel bir iş çıkarmış, bize de çok iyi bakıyorlar. Kardeş ülkemizde kendimizi ayrıcalıklı hissediyoruz. Gerçekten çok büyük bir destek görüyoruz. Eğer ola ki finallerde çok güzel bir başarı getiremezsem Bakü'de kalacağım. Daha dönmem, keyfim burada çok yerinde"

DER SPIEGEL DE BEĞENDİ

Can Bonomo'nun performasından Alman Der Spiegel dergisinin internet sayfasında yayınlanan bir haberde de övgüyle söz edildi. "Sıradanlar ve Bir Egzotik" başlıklı haberde Bonomo'nun; Türk pop müziğinin unsurlarını, Eurovision Şarkı Yarışması'nın 'mizahi' geleneğiyle birleştirerek bir adım öne çıktığı belirtildi.

"ÇOK HOŞ OLMUŞ"

Can Bonomo'nun arkasında kirli sakal ve pelerinleriyle erkek dansçıların yer aldığı belirtilerek dansın ve yapılan kareografinin, şarkının sözleriyle uyumlu olduğu vurgulandı. Haberde Can Bonomo'nun şarkısı ve kareografi için "Çok hoş olmuş" yorumunda bulunuldu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 26 Mayıs 2012, 14:01   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: "Başarılı Olamazsam Türkiye'ye Dönmem"




Her şeyi abartmakta üstümüze yok.Bu kadar vatan millet sorunu olmasını anlayamıyorum.

 

 

Etiketler
başarılı olamazsam türkiyeye dönmem


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık