IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Haziran 2012, 20:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karakolda İki Kez Tecavüze Uğradı




Patimat Abdurakhmanova, komiser yardımcısı N.K. tarafından iki kez tecavüze uğradı...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Taksim’de eğlenmek için gittiği gece kulübünde kimlik kontrolü sırasında gözaltına alınan Patimat Abdurakhmanova, komiser yardımcısı N.K. tarafından iki kez tecavüze uğradı. Şikayet üzerine tutuklanan N.K. hakkında 18 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı güven timleri geçen 11 Mart’ta Taksim’de bulunan “Sheker” isimli gece kulübü önünde durumlarından şüphelendiği bir arkadaş grubuna kimlik kontrolü yaptığı sırada isminin Özlem Apaydın olduğunu söyleyen bir kişi kimliğinin yanında olmadığını belirtti. Ancak genç kadının durumundan şüphelenen polis kendileriyle emniyete kadar gelmesini söyledi. Emniyet’te genç kadının üzerinden söylediği gibi Özlem Apaydın adına kimlik çıktı. Ancak polisin yaptığı araştırma sonrasında genç kadının gerçek isminin Patimat Abdurakhamanova olduğunu, Rusya’dan geldiğini ve iki yıldır Türkiye’de bulunduğu tespit etti. Abdurakhamanova ise polislere pasaportunu çaldırdığını ve 1 yıl kadar önce 500 lira karşılığında sahte kimlik temin ettiğini ifade etti.

Çifte cinsel saldırı

Vatan Gazetesi'nin haberine göre, bunun üzerine genç kadın hakkında yasal işlem başlatan polisler Abdurakhamanova’yı sabaha karşı Taksim Polis Merkezi Amirliği’ne götürdü. Abdurakhamanova burada komiser yardımcısı N.K. ile tanışarak bir süre odasında sohbet ettiler. Ancak daha sonra N.K. genç kadına yakınlaşmaya başlayarak eliyle taciz etmeye başladı. Bunun üzerine Abdurakhamanova “bana bu şekilde davranmanı istemiyorum. Gitmek istiyorum” deyince N.K. “rahat ol” diyerek cinsel ilişki teklifinde bulundu. Abdurakhamanova’nın reddetmesi üzerine ısrar etmeye başlayan N.K. bir iş çıkması üzerine odadan ayrıldı. Bunu fırsat bilen Abdurakhamanova hemen tuvalete gitti. Ancak genç kadının tuvalette olduğunu öğrenerek ardından giden N.K. genç kadınla burada zorla cinsel ilişki yaşadı. Daha sonra Abdurakhamanova’ya odasına gelmesini söyleyen N.K. genç kadına “odamda ilişkiye girmedik. Hadi buradada birlikte olalım” diyerek 2. defa zorla cinsel birliktelik yaşadı.

‘Sen keyfine bak’

Abdurakhamanova ifadelerinde N.K’nın daire sorumlusu olduğunu bildiğinden kendisine kimsenin inanmayacağını, zor durumda kalacağını belirterek bu nedenle sesini çıkaramadığını ifade etti. N.K.’nın kendisine iki defa tecavüz ettikten sonra, “Sen burada keyfine bak. Ben yukarıya yatmaya gidiyorum” diyerek odadan çıktığını belirtti. Daha sonra nezarethaneye giden Abdurakhamanova, 13 Mart akşamında Ebru isimli arkadaşına durumu anlattı. Arkadaşı da bunun üzerine şikayet bulununca yapılan aramalarda N.K.’nın arabasında 10 adet prezarvatif ele geçirildi. Yapılan kamera incelemelerinde de şüpheli N.K’nın genç kadınla kadınlar tuvaletine girdiği bir müddet sonra buradan çıkarak birlikte odaya girdikleri tespit edildi. Komiser yardımcısı N.K. ise suçlamaları reddetti. Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan savcılık Komiser N.K. hakkında “nitelikli cinsel saldırı” suçundan işlem yapıp tutuklayarak 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. N.K. önümüzdeki günlerde Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

Mynet

-

Taksim Polis Karakolu'nda bir komiserin tecavüz ettiği Rus vatandaşının ifadeleri ortaya çıktı.

İstanbul’un göbeğindeki Taksim Polis Merkezi’nde görevli komiser yardımcısı N.K.’nın gözaltına alınan 26 yaşındaki Rus vatandaşı Patımat Abdurakhmanova’ya karakolda iki kez tecavüz etttiği iddiasıyla tutuklanmasının ardından açılan davanın detaylarına ulaşıldı.

Genç kadına iki defa tecavüz eden komiserin tecavüz sırasında 2 prezervatif kullandığı ve geri kalan prezervatiflerin komiserin otomobilinde bulunduğu ortaya çıktı. Komiser N.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi ve hakkında 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Beyoğlu’nda bir gece kulübünde eğlenirken kimlik kontrolü yapan polislerce gözaltına alınan ve götürüldüğü karakolda tecavüze uğradığını öne süren genç kadının ise yaşadığı dehşet dolu geceyi ifadesinde gözyaşları içinde anlattığı ortaya çıktı.

Vatan gazetesinin haberine göre, polisler tarafından önce Asayiş Şube Müdürlüğü’ne ardından da Taksim Polis Merkezi Amirliği’ne götürülen Abdurakhmanova, burada karşılaştığı komiser N.K.’nın kendisini “Sen nerede yakalandın? Senin gibi güzel bir kız alınır mı?” diye karşıladığını söyledi. Abdurakhmanova ifadesinde dehşet dolu geceyi şu sözlerle anlattı:

“Bana yaklaşmaya çalıştı. Daha sonra beni kendi odasına alarak kahve ve sigara içebileceğimi söyledi. Ancak yanıma gelip bana el şakaları yapıyordu. El şakaları sırasında benim göğsüme dokundu ve elini pantolonumun içine sokarak tacizde bulundu. Ben bu hareketlerin ardından odadan çıkmak istedim ama izin vermedi.

Bana cinsel ilişki teklifinde bulundu. Ben bunu kabul etmediğimi söyledim ama bana ‘Sakın korkma, içine boşalmam’ dedi. Odadan dışarı çıktı ve kısa süre sonra döndü. Cebinde lacivert renkli açılmamış bir kutu prezervatif vardı. Sonra bir işi çıktığı için odadan ayrıldı.”

“Bir süre sonra komiser yine geldi. Odanın kapısını kilitledi ve beni öpmeye sarılmaya başladı. Bu sırada bana ‘Çok tatlısın, seni istiyorum’ diyordu. Ben elinden kurtularak odadan çıkmak istediğimi ve tuvalete gitmem gerektiğini söyledim. Odadan çıkarak tuvalete girdim Peşimden geldi ve tuvalete girdi.

Bende tuvaletimi yapacağımı ve dışarı çıkması gerektiğini söyledim. ‘Beni mi seyredeceksin’ diye sordum. Bunun üzerine çıktı. Ben tam tuvaletten çıkacakken tekrar içeri girdi. Beni de içeri çekerek duvara sıkıştırdı. Beni öpmeye ve okşamaya başladı. Bu sırada pantolonumu indirmeye çalışıyordu. İç çamaşırımı dizime kadar sıyırdı. Sonra kendi pantolonunu indirdi. Cebindeki prezervatifi çıkartarak benden oral seks yapmamı istedi. Ancak ben bunu kabul etmedim.”

"DUVARA DAYAYIP, TECAVÜZ ETTİ"

Oral seksi kabul etmeyince beni duvara doğru çevirdi. Öne doğru eğdi ve benimle ilişkiye girdi. Kısa süre sonra toparlanmaya başladı. Prezarvatifi çıkartarak cebinde getirdiği peçeteye sardı ve yeniden cebine koydu. Daha sonra bana ‘Benim odama gel’ diyerek tuvaletten çıktı.

Ben de pantolonumu çekerek toparlandım. Beni darp etmedi ama kendisine direnmeyişimin sebebi oradaki insanların bana inanmayacağını ve beni suçlu ilan edeceklerini düşünmemdi. Komiserin oranın en rütbeli adamı olduğunu ve kimsenin ona bir şey yapamayacağını düşünüyordum.”

"KORKTUĞUM İÇİN SESİMİ ÇIKARTAMADIM"

“Ondan kortuğum için odasına gittim. Bir süre sonra beni ‘Benim odamda cinsel ilişkiye girmedik’ diyerek oturduğum yerden kaldırdı. Kapıyı kilitleyip beni masasına götürdü. Kendi oturduğu koltuğu oradan çekti ve beni yüzükoyun şekilde masaya yatırdı. Pantolonumu ve iç çamaşırımı aşağıya kadar indirdi.

Yine bir prezervatif takıp benimle yine ilişkiye girdi. Benim bu ilişkiye rızam yoktu ancak korktuğum için sesimi çıkartamadım. İşi bitince prezarvatifi çıkartıp peçeteye sardı ve çöpe attı. Beni koltuğa oturtup ‘sen burada keyfine bak ben yatmaya gidiyorum’ diyerek odadan ayrıldı. Bende odadan çıkıp nezarethane bölümüne gittim. Hatta nezarete kendim girdim. Sabah olunca komiser evine gitti. Akşam tekrar geldi.”

ARKADAŞINA ANLATTI

“Akşam saatlerinde arkadaşım Ebru benim ziyaretime geldi. Komiser bizi odasına aldı. Burada bir sivil arkadaşı da vardı. Ebru’ya sarılarak ‘Senin gamzelerini yerim’ dedi ve yanağından makas aldı. Daha sonra sivil arkadaşı ile birlikte içecek bir şeyler almak için odadan çıktı. Ben de fırsattan yararlanarak Ebru’ya komiserin iki kez bana tecavüz ettiğini anlattım. Hemen buradan gitmesini ve şikayetçi olmasını istedim. Ebru hemen karakoldan ayrıldı.”

Mynet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Haziran 2012, 20:23   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Karakolda İki Kez Tecavüze Uğradı




Birde ''şiddet gören kadınları'' bu polislere emanet edecek mişiz ? Ki zaten gelipte koruma altına alan yok..

Allahtan da yok, hani tecavüz falan ederler üstüne..

 

 

Etiketler
iki, karakolda, kez, tecavüze, uğradı, İki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tanışmak İçin Gitti, Tecavüze Uğradı Cemalizim Haber Arşivi 0 04 Mayıs 2012 18:17
Evden kaçtı tecavüze uğradı Stan Haber Arşivi 2 20 Ocak 2010 00:01
Sevgilisinin yanında tecavüze uğradı Cemalizim Haber Arşivi 1 06 Ocak 2010 10:25