IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2012, 15:56   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zabıta Memuruna Darp Suçlaması





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesinde 2 kişi, zabıta memurunun kendilerini darp ettiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İddiaya göre Yeliz Yaman, geçtiğimiz günlerde Dalyan Belediyesi'nde zabıta memuru olarak görev yapan ve aralarında husumet bulunan M.S.'nin saldırısına uğradı. Olaydan birkaç gün sonra M.S., iddiaya göre Şerif Ali Özdoğan'ın işyerine gelerek, tehditler savurup çocuklarına saldırdı. Olayda Şerif Ali Özdoğan'ın oğlunun kız arkadaşının burnu kırıldı. Yaşananların ardından Yeliz Yaman ve Şerif Ali Özdoğan, savcılığa M.S. hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yeliz Yaman, "Dalyan Belediyesi'nde zabıta görevlisi olarak çalışan M.S., geçtiğimiz günlerde Sağlık Ocağı önünde hiçbir sorgu sual sormadan, daha önceki bir hukukumuzdan dolayı beni darp etti. Sağlık Ocağı'ndaki doktor sayesinde kurtuldum. Kendisinden şikayetçi olacağım diyerek karakola gittim. Fakat orada ikna ettiler ve uzlaştırdılar. Davacı olursam hiçbir sonuç alamayacağımı söylediler. Gün geçmeden aynı kişi başka bir arkadaşımı da darp etti ve silah çekti. İkimiz de davacıyız. Kişinin üzerinde de üniforması olduğu için hiçbir şekilde karşılık veremedim. Biliyorum ki görevliye saldırdı diyerek kendini savunacak" dedi.

Zabıta memuru M.S.'den şikayetçi olan Ali Özdoğan da, "Daha önceden M.S. ile olan bir arkadaşlığımız vardı. Fakat bazı özel sebeplerden dolayı arkadaşlığımız sona erdi. Bunu hazmedemeyen M.S., yanındaki arkadaşı ile alkol alıp gece 03.30 sıralarında kızımın evine giderek, oğluma ve kızıma hakaretlerde bulundu. Oğlum, 'Abi yanlış yapıyorsun' diye karşılık verince üzerine yürüdü. Bu sırada oğlumun kız arkadaşı ayırmaya çalışırken, kafa atarak kızın burnunu kırdı. Olay yerinden ayrıldıktan sonra evinden tüfeğini alıp tekrar geri geliyor, o esnada kız hem bana, hem jandarmaya haber veriyor. Jandarmaların geleceğini duyunca olay yerinden uzaklaşan M.S., arkadaşını da evine bırakarak ortalıktan kayboluyor.

Bu iki şahıs vasıflarını kullanarak insanlara işkence etmeye çalışıyorlar. Çocuklarımla birlikte hem sağlık raporu aldık, hem de emniyete giderek şikayetçi oldum" diye konuştu.

Dalyan Belediye Başkanı Arif Sarı ise olayın savcılığa intikal ettiğini belirterek, "Olay bize de bildirildi. Bunlar eski arkadaşlar ve daha önce bir tartışma yaşamışlar. Bize olaydan yaklaşık 10 gün sonra bildirdiler. Şu an mahkeme aşamasında, mahkemenin kararına göre bizde gerekli işlemleri yapacağız" dedi. - MUĞLA

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
darp, memuruna, suçlaması, zabıta


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
81 yaşındaki kadın darp edildi ! LeyLa Haber Arşivi 0 23 Kasım 2011 20:00
Yine ‘bir doktora darp’ System Sağlık Köşesi 0 18 Eylül 2011 18:04