IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Haziran 2012, 11:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yılan Korkusu Yüzünden Evini Yaktı!




Edirne'de evine giren boyları yaklaşık 2 metre olan yılanlardan 3'ünü öldüren ev sahibi, diğer yılanları evden uzaklaştıramayınca evini ateşe verdi.

Karaağaç Mahallesi'ndeki evinde birkaç yılanın olduğunu gören Orhan Soygenç, eşi ve 4 çocuğuyla hemen evden dışarı çıkarak durumu belediye ekiplerine bildirdi.

Belediye ekipleri ve komşuların yardımıyla yılanlardan üçünü öldüren Soygenç, diğer yılanları evden çıkartamayınca evdeki eşyaları ateşe verdi.

Yangın, Edirne Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından bir süre sonra söndürüldü. Daha sonra yanan eşyalar, itfaiye ekipleri ve ev sahibi tarafından dışarı çıkartıldı.

Soygenç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karaağaç Mahallesi'nde oturduğu evin yılanların istilasına uğradığını belirtti.

Evde gezerken bir anda çok sayıda yılanla karşılaştığını anlatan Soygenç, şöyle devam etti:

"Yılanlar evi bastı. Görüyorsunuz komşuların yardımıyla 3 tane yılanı öldürdük. Diğer yılanları evden çıkartamayınca evi ateşe verdim. Yılanlar çekyatların içerisine girdi. Çekyatların tamamını yaktım. Evde ne cam kaldı ne çerçeve. Bu kadar yılan bir anda nereden geldi anlamadım. Yılanlarla birlikte yaşıyormuşuz haberimiz yok. Çoluk, çocuk Allah korudu bizi."

Evdeki bütün eşyaları yaktıklarını fakat yılan korkusundan eve giremediklerini, çocuklarıyla birlikte bir süre bahçede yaşayacağını anlatan Soygenç, yetkililerden evdeki zararın karşılanması konusunda yardım istedi.

"İÇERİDE KUYRUĞU KESİK YILAN DA VAR"

Karaağaç Mahallesi Muhtarı Ağah Korkan ise şimdiye kadar hiç böyle bir olayla karşılaşmadığını, ev sahibinin çok mağdur durumda olduğunu belirtti.

Yılanlar yüzünden ev sahibinin eşyaları yakmak zorunda kaldığını anlatan Korkan, "Orhan kardeşimiz çok mağdur durumda. 4-5 tane yılan. İçeride kuyruğu kesik olan yılan da var. Bu insanlar korkmadan bir daha eve nasıl girecekler. Bakın hepsi dışarda. Yetkililerden bu aileye yardım yapılmasını istiyoruz" dedi.

2- YILAN YERİNE EŞİNİ VURDU

Kayseri'de ahırdaki yılanı vurmak isteyen bir kişi, eşini yaraladı. Kocasinan ilçesine bağlı Mahzemin kasabasında meydana gelen olayda, A.K.'nın ahıra giren yılanı vurmak için av tüfeği ile ateş ettiği öğrenildi. Seken saçmalardan birinin A.K.'nın eşi S.K.'ya isabet ettiği ve yaralandığı bildirildi. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi altına alınan S.K.'nın durumunun iyi olduğu, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

3 - ÇAMAŞIR MAKİNESİNDAN ÇIKARILDI

Adana'da bir apartmanın zemin katındaki banyoya giren yaklaşık 2 metrelik kara yılan Can-Kur ekiplerinin operasyonuyla çamaşır makinesinin içinden çıkartıldı.

Çatalkaya ailesinin çocuklarından biri akşam yemek yedikten sonra banyoya girip dişini fırçalamak istedi. Ancak banyoya girdiği sırada klozetin kenarına sarılmış halde yılan görünce bağırarak banyodan çıkıp annesine haber verdi. Daha sonra haber verilen Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı Cankur ekipleri yılanı çıkarmak için büyük bir çaba sarfetti. Klozetin yanından alınamayan yılan daha sonra banyo içindeki çamaşır makinesinin üst kapağından içine girdi. Ekipler titiz bir çalışma yaparak yılanın kafasını sıkıştırarak buradan çıkardı. Yılan daha sonra bir torbaya konularak doğaya bırakıldı.

4 - MOTORDAN ÇIKIP YAYALARIN ARASINA DALDI

Bursa'da, bir otomobilin motor kısmından çıkan 2 metrelik yılan görenleri korkuttu. Otomobilden çıkarılmaya çalışılan yılan yayaların arasına dalınca heyecanlı anlar yaşandı. 34 EU 8468 plakalı otomobille İstanbul'dan Karacabey'egiden bir vatandaş otomobilini park ederek bir süre atlara baktı. Daha sonra öğle yemeği Mustafakemalpaşa ilçesine giderek ilçe merkezinde otomobilini park etti. Yemek yedikten sonra tekrar yola çıkmak üzere geri gelen vatandaş, otomobiline binmek üzereyken sol ön tekerleğin arasından sarkan bir kuyruk gördü ve hemen kaputu açtı. Çevredeki meraklı vatandaşların da yardımıyla yapılan aramada motorun içinde bir yılan olduğunun anlaşılması üzerine itfaiye ekiplerinden yardım istendi.

İtfaiyeyi beklemeyen çok sayıda meraklı vatandaş, bulunduğu yerden çıkarmaya çalıştıkları yılanı kaçırdı. Otomobilin motor bölümünden çıkarak yayaların bulunduğu yolda kaçmaya çalışan yılan heyecana sebep oldu. Yaklaşık 2 metrelik yılan vatandaşlar tarafından öldürüldü.

5- PLAJ PANİKTE, İŞLETMECİ YILAN OYUNUNDA!

Antalya'nın Alanya ilçesi İncekum beldesinde bir plaj büfesine giren yılan paniğe yol açtı. Plajdaki büfeye gelen yılan masa ve sandalyelerin arasında dolaştığı sırada büfe çalışanları tarafından fark edildi. Paniğe kapılan müşteriler kaçarken, işletmeci ve çalışanlar yılanı yakalamak için seferber oldu. Paspas ve fırça yardımıyla yılanı yakalayan işletmeci, yılanı boyun kısmından ve kuyruğundan tutarak turistlere de gösterdi. Büfe işletmecisi, yılanı bir ara elinden kaçırdı ancak büfe personelinin yardımıyla tekrar yakaladı. Yaklaşık 1 metre uzunluğundaki yılanın yakalanma anı yine büfe çalışanları tarafından görüntülendi. Zehirli olduğu sanılan siyah yılan, daha sonra ormanlık alana bırakıldı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
evini, korkusu, yaktı, yılan, yüzünden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yılan Dansı Nasıl Oluyor? (Yılan Dansı - Resimleri) Sevda Hayvanlar Alemi 0 23 Kasım 2011 02:41
Töre korkusu yüzünden intihar etti Süslü Haber Arşivi 0 17 Ocak 2010 18:17