IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Thetis

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Haziran 2012, 16:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başbakan'a Kefen Giydirebilecekler Kim?




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"Darbe dönemi bitti" diyenlere Sedat Laçiner'den bomba bir soru geldi.

"Darbeler Dönemi Bitti mi? Millet olarak çok mu yufka yürekliyiz, yoksa aklımızı karıştıran bir takım odaklar hala aktif mi? Yoksa ben mi çok acımasızım? Yoksa ben mi aklıselimi elden bırakıp sadece intikam duygusuyla hareket ediyorum?"

Star Gazetesi yazarı ve araştırmacı Sedat Laçiner "Balyoz gibi davalar Türk Silahlı Kuvvetleri'ni (TSK) yıpratıyormuş, askere artık daha fazla yüklenmemek gerekiyormuş..." diyenlere bomba bir teklifte bulundu:

"Eğer TSK içindeki suçlular bir bir yakalanıp yargı önüne çıkarıldı diye yıpranıyorsa, o TSK'nın önündeki 'T'yi, yani 'Türk' kelimesini kaldırınız. Bir Ordu içindeki 'çürük elmalar' nedeniyle yıprandığını düşünüyorsa ona 'ordu' değil, başka bir şey derler..."


İşte Laçiner'in yazısında dikkat çeken satırlar:


Ne Ergenekon Davası sona erdi, ne de Balyoz. Eldeki belgeler darbeci hücrelerin hala aktif olduğunu kanıtlıyor. Daha da önemlisi TSK'da ne değişti de onlarca yıllık, hatta yüzlerce yıllık bir hastalığın sona erdiğini düşünüyorsunuz? Bir tek Genelkurmay Başkanı değişince bu iş tamam mı oluyor? Yani darbeci anlayış TSK'dan silinip atıldı mı? Madem silinip atıldı da, o zaman Başbakan Erdoğan neden meydanlarda "Biz kefenimizle yola çıktık" diyor? Ülkenin başbakanına kefen giydirebilecekler kim? Demirel mi?


DARBE TEHLİKESİ SONA ERMEMİŞTİR!

Kim ne derse desin, bu ülkede darbe tehlikesi sona ermemiştir. Çünkü darbeciler uyuşturulmuş kobaylar gibi bakıyor dünyaya. Onların ikna edilmesi de, makul davranması da mümkün değil. Doğrularını tek doğru sanıyorlar. Türk milletini gerekirse son ferdine kadar öldürecek kadar seviyorlar. Hastalıklı bir sevgi bunların sevgisi. Böylesine hastalıklı bir zihniyeti bu ülkeden söküp atabilmek için belki de onlarca yıl gerekecek. Bu nedenle birkaç generali hâkim karşısına çıkarmayı başardım diye kimse sevindirik olmasın.

İSTER İNTİKAM DEYİN İSTER GELECEĞİ KURMA ÇABASI

Bu süreç yeni başladı. İster buna intikam operasyonu deyin, isterseniz geleceği kurma çabası. İster bu davaları suçsuz yere idam edilen ve hakaretlere uğrayan Başbakan Menderes'in ve bakanlarının ve işkence görmüş, öldürülmüş, hakaretlere uğramış binlerce Türk vatandaşının intikamını almak olarak görün, isterseniz doğmamış çocuklarımızı demokratik bir hukuk devletinde yaşatma çabası olarak. Tercih sizin, hangisini seçerseniz seçin, karşınızdaki tehlikeyi küçültemezsiniz ve yapmanız gerekenleri de göz ardı edemezsiniz...

DARBELER BİTTİ SANAN BEDELİNİ AĞIR ÖDER!


Darbeler ile hesaplaşma bitmemiştir. Bittiğini sanan taraf bedelini çok ağır bir şekilde öder. Davalar uzun sürdü diye yorulduysak, mahkemeler bir an önce sonuçlansın istiyorsak değiştiğini sandığımız mahzenlere bir kez daha bakmak zorundayız.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başbakana, giydirebilecekler, kefen, kim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kefen Gibi Rüzgar Amatör Şairler 0 01 Aralık 2011 23:51
Kefen açıldı ve.. Nur Tarih 0 11 Aralık 2010 13:47