IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Haziran 2012, 16:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Twitter Arkadaşlığından Klip Aşkına




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Seda Sayan; Twitter'da tanıştığı ve ilişki yaşadığı iddia edilen hayranı Erkan Çelik'le birlikte klipte oynadı. Sayan; sözleri de Çelik'e ait olan rock tarzındaki 'Yağmur Altında Eriyorum' şarkısının klibinde, ihanete uğrayan bir kadını canlandırdı.

Uğruna eşini, çocuklarını terk edip İstanbul'a geldiği ve aşk yaşadığı iddia edilen Erkan Çelik'in eşi Emine Çelik de, Erkan Çelik'in kendisini terk edip Sayan'la beraber yaşamaya başladığını ileri sürmüştü. Seda Sayan ve Erkan Çelik ise bu iddiaları yalanlamıştı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tayyar Işıksaçan ile Ayşe Aral'ın sunduğu Beyaz Manşet programına telefonla bağlanan Çelik de, canlı yayında o iddiaları yalanlamıştı.


Ailesini bırakıp İstanbul'a gelmesinin Seda Sayan ile ilgili olmadığını söyleyen Çelik, "Seda Sayan gibi bir insanın benim yüzümden bu hale getirilmesine, böyle çirkin bir iftira ile karşı karşıya kalmasına üzülüyorum. Ben Seda Sayan'dan sadece bestelerimin tanıtılmasında bana yardımcı olmasını istedim" diyen Erkan Çelik, "Benim Antep'ten çıkışımın sebebi Seda Sayan değildir. Çünkü benim eşim psikolojik sorunları olan bir insan. Hiç olmamış bir şeyi var olmuş gibi gösterip karşıya bunu inandırma çabasına girmesidir. Ben 5 buçuk yıldır eşimle böyle şeyler yaşıyorum" şeklinde konuşmuştu.


Eşinin psikolojik durumlarını anlatan Çelik, "Bize yapılan bu komplo sadece maddiyat için. Zaten bazı gazetelerde açıklama yapmış 'bize eğer rahat bir hayat sağlayacaklarsa biz boşanırız' diye. Bunun derdi para" ifadelerini kullanmıştı.


Çok üzgün olduğunu vurgulayan Erkan Çelik, Seda Hanım'ı bu duruma getirdiğim için ondna ve Türk halkında özür diliyorum. Bu işin peşini bırakmayacağım, ikinci bir dava açacağım. Benim onlara yapacak çok şeyim var" diye konuşmuştu.


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
arkadaşlığından, aşkına, klip, twitter


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir Tomurcuk Gül Aşkına. . . Sevda Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 07 Eylül 2010 01:02
Tövbe Aşkına KraLiSHE Aşk ve Sevgi Köşesi 0 13 Nisan 2009 12:55
Aşkına Sesleniş :) Cemalizim Serbest Kürsü 8 12 Aralık 2007 12:01