IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Haziran 2012, 08:54   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türköne: "Bir Demokrasi Şöleni Gördüm




Sizleri, kendinizi bu kadar samimi ifade ettiğiniz için tebrik ediyorum. Demokrasi zaten bu" dedi.

Prof. Dr. Mümtaz-er Türköne Bağcılar Belediyesi Halk Meclisi'ne katıldı. Mahalle sakinlerinin istek ve şikayetlerini Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'ya anlatmalarının ardından söz alan Türköne, "Ben burada bir demokrasi şöleni gördüm. Daha önce hiçbir yerde görmemiştim. Onun için sizleri, kendinizi bu kadar samimi ifade ettiğiniz için tebrik ediyorum. Demokrasi zaten bu" dedi.

Halk Meclisi'ne katılmasının kendisi için farklı bir tecrübe olduğunu belirten Türköne, "Gördüklerim, işittiklerim benim için çok önemliydi. Belediye Başkanı burada, soracaksınız, sorgulayacaksınız, eksik ve yanlışları göstereceksiniz, şikayetlerinizi ifade edeceksiniz ve demokrasiyi bu şekilde işleteceksiniz" diye konuştu.

Halk Meclisi'nin belediye kurulduğu günden bu yana uygulanan bir proje olduğunu hatırlatan Başkan Çağırıcı, "Halk Meclisleri ile problemi yerinde tespit etme ve kaynağında çözme fırsatı buluyoruz. Sizlerin fikri bizim için önemli" dedi.

Eğitimin öncelikli mesele olduğunu ifade eden Çağırıcı, son 7 yılda 40 okul yaptırıldığı ve sınıf mevcutlarının 60'lı rakamlardan 35'lere gerilediğini anlattı. Okulların dış cephelerini Selçuklu, Osmanlı mimari özelliklerinde giydirecekleri müjdesini veren Çağırıcı, "Şu anda 7 bilgi evimizde 13 bin çocuğumuz eğitim görüyor. Yıldıztepe Mahallemizde gençlik merkezimiz yakında bitecek. Lise ve üniversite gençliğimiz için hizmet verecek" ifadelerinde bulundu.

FINDIK BAHÇESİ BİTMEK ÜZERE

Yenimahalle'de Fındık Bahçesi'nin bitmek üzere olduğunu ifade eden Çağırıcı, "Belediyemiz görevlileri orada sizleri mangalıyla bekleyecek" dedi.
Öğrencilere yönelik etkinliklerin devam ettiğini hatırlatan Çağırıcı şunları söyledi: "12 bin 500 çocuğumuz malzemeleri dahil ücretsiz edebiliyor. Çocuklarımız izci kampında, gençlerimiz Kefken'de. Kemerburgaz'daki pikniklerimiz başladı. İsim yazdırarak sizler de gidebilirsiniz. Mikro kredi şubemiz burada açıldı. Şu ana kadar 705 hemşehrimiz kredi almış ve kendisine iş kurmuş. Ahmet Kabaklı Caddemizi prestij yol olarak ihalesini yapıyoruz."

Programa, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, kamu kurumlarının temsilcileri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
demokrasi, türköne bir, şöleni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"3. Uluslararası Türk Şöleni" Thetis Kültür ve Sanat 0 19 Mayıs 2012 23:21
Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi "Güneşi Gördüm" en çok kadınlarıyla konuşulacak. Jady Sinema Dünyası 0 20 Kasım 2008 12:33