IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Haziran 2012, 15:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İşte PKK'nın Yeni 1 Numaralı Elebaşısı!...





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kanlı terör örgütü PKK'nın yeni elebaşısının birçok hain saldırıda emri bulunan Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin olduğu öne sürüldü.


Aksiyon Dergisi'ne göre terör örgütü PKK'nın lideri değişti.

İşte derginin son sayısında yer alan ilginç analiz..

Terör örgütü KCK -PKK içerisinde neler yaşanıyor? Bir grup barış çağrıları yaparken diğer, bir başka kanat ise hain saldırılarına devam ediyor? Yeni süreci nasıl yorumlamak lazım Aksiyon dergisi değerlendirdi Terör örgütü KCK-PKK ne yapmayı hedefliyor? Bir taraftan barış çağrıları yapılıyor, diğer taraftan ise saldırılar devam ediyor. Aksiyon Dergisi son sayısında terör örgütü nün içerisinde bulunduğu durumu anlattı. Dağlıca saldırısından sonra PKK içerisindeki çekişme iyice ayyuka çıktı. Uzun süre Karayılan'ın yakınında bulunan bir örgüt mensubu süreci şöyle özetliyor.

Kandil İstihbarat örgütleri ile kaynıyor. PKK içerisinde bir liderlik savaşı var. Görünürde ve kağıt üzerinde Murat Karayılan örgütün lideri. Ancak onun ipi Oslo görüşmelerinde çekildi.

İkinci Oslo görüşmelerine Karayılan çağrılmadı. Hatta konuşulanlardan haberi bile olmadı. Bu süreçte arayışlara giren Karayılan önce İran'a sığındı, vaatlerde bulunarak destek aradı. Karayılan oradan istediğini alamayınca ibreyi İsrail'e çevirdi.

Ve dönüşünde tek lider olduğunu ilan etti. Karayılan'ı tahtından eden ise Bahoz Erdal lakabıyla bilinen Suriyeli Fehman Hüseyin. Bahoz Suriye, İran, Rusya, Almanya, İngiltere ve Türkiye'deki Ergenekon uzantılı derinlerin üzerinde karar kıldığı destek verdiği isim.

Son Dağlıca baskını ise Bahoz Erdal'ın organizasyonu. Uzmanlara göre Dağlıca baskını Fehman Hüseyin'in liderlik kutlamasıydı. Karayılan'ın son yaptığı ropörtajda verdiği barış mesajları da örgüt içi liderlik hesaplaşmasının bir yansıması.

Oslo ön görüşmelerini Karayılan üzerinden yürüten yabancı güçler daha sonra Karayılan'ı devre dışı bırakınca Karayılan da arabuluculuk görüşmelerini İngilizlerin yürüttüğünü açıklayarak bir nevi öç aldı. İngiliz parlamenter Lord Raymond Hylton verdiği bir demeçte bölgesel özerklik sağlamak için yapılacak görüşmelerin önemli olduğunu söylemişti. Eldeki bilgiler ışığında örgütün yeni liderinin Bahoz Erdal olarak açıklanması bekleniyor. Örgütün sözde lideri Abdullah Öcalan ise etkinliğini iyice yitirdi. Örgüt için sadece sembolik bir anlam ifade ediyor.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
elebaşısı, İşte


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşte yeni iOS! Deep Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 08 Mayıs 2012 18:00
Terörist elebaşısı Türkiye'ye sızdı Lucifer Haber Arşivi 0 26 Haziran 2010 16:05
İşte Ergenekon'da bir numaralı isim Lucifer Haber Arşivi 0 02 Mart 2010 04:20
İşte Avrupa'nın 1 numaralı otoları CariSma Otomobil Haberleri 13 25 Ağustos 2007 10:07