IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Haziran 2012, 18:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Suriye'den Türkiye'ye PKK'lı Tahrik




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Suriye, PKK'nın Türkiye sınırının sıfır noktasına 'PKK Bayrağı' dikmesine göz yumdu.

Akdeniz'in uluslararası karasularında keşif amaçlı uçan Türk jetini sınır ihlali bahanesiyle kasıtlı düşüren Suriye, provokasyonda bir adım daha ileri giderek, Türkiye'nin güneyinde sınırın sıfır noktasına terör örgütünün PKK'nın sözde PKK Bayrağı' dikmesine göz yumuyor.

Terör örgütü PKK, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Mürşitpınar köyü karşısında bulunan Suriye'nin Ayn-el Arap kasabasına kendi bayrağını dikti. Suriye'nin Ayn-el Arap kasabası sınırları içersinde yüksekçe bir tepeye dikilen 15 metre yüksekliğindeki PKK bayrağı, Türkiye sınırları içerisinden çıplak gözle rahatlıkla görülebiliyor. Türkiye sınırları içerisinde sınırın sıfır noktasında bulunan Mürşitpınar köyü karşısına provokasyon amaçlı dikilen PKK bayrağına Esed rejiminin göz yumduğu belirtiliyor. Bölgeye hakim yüksekçe bir tepe üzerinde dalgalanan PKK bayrağına 200 metre mesafede Suriye Devleti'nin resmi bayrağı dalgalanması ise dikkat çekiyor.

Mürşitpınar köyünde oturan N.Y., "Suriye'de patlak veren iç savaş sonrası burnumuzun dibine kadar sokulan terör örgütünün varlığını zaten biliyorduk. Ancak bize karşı Esed rejiminin desteğini de arkasına alarak bölgenin en yüksek tepesine PKK bayrağının dikilmesi bir meydan okuma değil de nedir?" dedi.

Sınırın diğer tarafında bulunan akrabalarından aldıkları bilgilere göre PKK, Ayn-el Arap kasabasında ideolojik ve ırkçı eğilimli altı okul açarak buradaki öğrencileri birer militan gibi yetiştirdiğini belirten N.D., Ayn-el Arap'ta geceleri dışarı çıkışın yasak olduğunu ve kontrolün tamamen bir kilometre uzaklıkta bulunan terör örgütü PKK'da olduğunu belirtti.

Mürşitpınar sınırında görevli bir askeri yetkili, Kandil Dağı'ndaki teröristlerin yarıdan fazlasının Türkiye sınırının güneyindeki Suriye topraklarında konuşlanarak eylem ve faaliyetlerine devam ettiğini söyledi.


PINARBAŞI SALDIRISININ FAİLLERİ BURADAN GEÇİŞ YAPTI

Elde eden bilgilere göre, Kayseri'de iki polisin şehit olduğu, 17 kişinin de yaralandığı canlı bomba saldırısını gerçekleştiren teröristlerin bu bölgeden geçiş yaparak saldırıyı gerçekleştirdikleri öğrenildi.

Ayrıca 19 Haziran günü 200 kişilik bir terörist grupla Yeşiltaş Karakolu üs bölgesine gerçekleştirilen ve 8 askerin şehit olduğu baskının amacının önce askeri üs bölgesini ele geçirmek, ardından örgütün sözde bayrağını buraya dikmek olduğu olay sonrasında yakalanan bir teröristin ifadesinde ortaya çıkmıştı.


BÖLGEDE YOL ÇEVİRMESİ BİLE YAPIYORLAR


Terör örgütü PKK, Suriye'de birçok bölgede kontrol noktası oluşturdu. Silahlı PKK'lılar oluşturulan bu kontrol noktalarında araçları durdurarak üst araması yapıyor.

Suriye'nin Kuzeyindeki Ayn El Arap kasabasının en yüksel tepesine Sarı-Kırmızı-Yeşil renkli PKK bayraklarını çeken PKK'lılara Esed'in de göz yumduğu belirtiliyor..

Yola kontrol noktası tabelası dahi koyan PKK'lıların, yoldan geçen halkı tehdit ettiği ve yollarını değiştirmek zorunda bıraktığı da belirtiliyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 27 Haziran 2012, 18:49   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Suriye'den Türkiye'ye PKK'lı Tahrik




Gördüğünüz her kırmızı bayrağı ''PKK bayrağı'' olarak nitelendirip servis etmeleri saçmalıktan ibaret.

TEM-DEM bayrağı dikilmiş,Kobani'de yaşayan kürt savunma komitelerini simgeleyen bir bayrak.

 

 

Etiketler
pkklı, suriyeden, tahrik, türkiyeye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türkiye'nin Suriye için 6 şartı var PassioN Haber Arşivi 0 01 Nisan 2012 11:05
Suriye'ye ilk saldıran Türkiye olmayacak PassioN Haber Arşivi 0 06 Şubat 2012 20:58
Suriye-Türkiye Sınırında Çatışma .! LeyLa Haber Arşivi 0 07 Aralık 2011 09:38
Suriye'den Türkiye'ye özür KarakıZ Haber Arşivi 0 14 Kasım 2011 13:23