IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Haziran 2012, 18:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kola Peşinde Ölüme Gitti




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


5 buçuk yaşındaki çocuk, kola almak için markete giden babasının arkasından yola fırlayınca otomobil altında kaldı.

5 buçuk yaşındaki çocuk, kola almak için caddenin karşısındaki markete giden babasının arkasından yola fırlayınca hızla gelen bir otomobilin altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti.

Evladının hayatını kaybettiği kazaya gözleriyle tanık olan baba tarifsiz acılar içinde. Yunus Emre Çabuk adlı çocuğun yakınları ise kızgın. Kazanın meydana geldiği caddede kasis olmadığı için araçların yavaşlamadığını, ölümle sonuçlanan bu olaya davetiye çıkarıldığını söylüyor.

Kağıthane'de meydana gelen trafik kazasında 5.5 yaşındaki Yunus Emre Çabuk bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Küçük çocuğa çarpan araç sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kaza anı ve sonrasında yaşanan panik iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

kardeşi Yakup Çabuk'un dükkanında oturan Habib Çabuk 5 buçuk yaşındaki oğlu Yunus Emre kola isteyince yolun karşısındaki markete gitti.


BABASININ ARKASINDAN CADDEYE FIRLADI


Baba Çabuk yolun karşısına geçtiği sırada arkasından oğlunun geldiğini fark ederek oğluna gelmemesi için bağırarak el işaretiyle uyardı. Ancak tam bu sırada hızla gelen Çetin Hanifeoğlu'nun kullandığı araç Yunus Emre'yi altına alarak metrelerce sürükledi. Araç yaklaşık 30-40 metre sonra durabilirken araç altında kalan Yunus Emre yerde hareketsiz kaldı. Yunus Emre'nin babası ve çevredekiler durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri beklenirken baba ve çevredekiler araç sürücüsüne tepki gösterdi. Yunus Emre'nin çok kan kaybettiğini gören amcası Yakup Çabuk yeğenini hemen kendi arabasıyla hastaneye götürdü. Ancak tüm müdahalelere rağmen 5.5 yaşındaki Yunus Emre hayatını kaybetti.

'İHMAL VAR, KAZA SONRASI KASİS YAPILDI


Kazayla ilgili DHA'ya konuşan Yunus Emre'nin amcası Yakup Çabuk caddenin riskli olduğunu ancak kazadan sonra yola kasis yapıldığını ifade etti. Ayrıca amca Çabuk kazadan önce yola kasis yapılması için belediyeye başvurduklarını ancak olumsuz yanıt aldıklarını söyleyerek şu şekilde konuştu; ' Burası eskiden tek şeritliydi. Belediye bu yolu çift şerit yaptı. Sürekli buradan insan geçiyor. Benim rahmetli yeğenimden önce burada 5-6 kaza oldu. Ancak kimseye bir şey olmadı.Olan bize oldu. Bizim canımız yandı. Benim 5.5 yaşındaki yeğenimi,canımı bu olaydan dolayı kaybettik.

'ARAÇ ÇOK SÜRATLİYDİ'

Araç sürücüsü çok süratli geliyordu. Biz dükkanda otururken babası oğluna kola almaya giderken arkasından koştu. Kardeşim yolun karşısına geçer geçmez oğlunun arkasından geldiğini fark etti. Babası arabanın hızlı geldiğini görür görmez oğlunu ikaz etti. Ama 5 buçuk yaşındaki çocukta ne kadar bir akıl olur? Ne kadar kendini savunabilir? Çocuk yola atlar atlamaz araba onu alıp götürdü. Araç sürücü önünü görüyordu. Çocuğun koştuğunu gördü ancak frene basmadı. Fren yapmış olsa belki sadece kolu,bacağı kırılırdı. Yeğenim aracın altında 30-40 metre sürüklendi. Caddede ihmal var. Arabaların bu kadar hızlı geçişi sırasında herhangi bir tümsek yok. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? Kazada yeğenimi kaybettikten sonra ucuz bir yöntemle sarı renkte kasis koydular. Kaza olmadan önce de kasislerin yapılması esnaf olarak imza topladık. Belediyeye başvurduk. Ama kabul edilmedi.' Dedi.

Araç sürücüsü Çetin Hanifeoğlu çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


DEHŞET ANLARI KAMERADA

5.5 yaşındaki Yunus Emre'nin hayatını kaybettiği kaza anı ve yaşanan panik iş yeri kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi Görüntülerde, Baba Habib Çabuk yolun karşısına geçiyor. Baba çocuğunun geldiğini fark ederek gelmemesi yönünde el işareti yapıyor. Hızla gelen araç yola fırlayan Yunus Emre'ye çarparak altına alıyor. Araç 30-40 metre ilerledikten sonra duruyor. Aracın altında kalan Yunus Emre'de aracın altından çıkarak yerde hareketsiz yatıyor. Baba ve çevredekiler panik halinde çocuğun yanına gidiyor. Araç sürücüsüne gösterilen tepki de görülüyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
gitti, kola, peşinde, Ölüme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
3 üniversiteli ölüme böyle gitti Liva-YDK Haber Arşivi 0 18 Ağustos 2010 05:54
Azize Ölüme dilekçeyle gitti Dilara Haber Arşivi 3 23 Nisan 2010 16:48