IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sim
  • 1 Post By Sue

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Haziran 2012, 08:55   #1
Çevrimdışı
Sim
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aziz Yıldırım Bugün Serbest Kalabilir





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Şike soruşturmasında artık karar vakti geldi. Çağlayan Adliyesi'nde yapılacak olan 22. duruşmanın ardından verilecek cezaların açıklanması bekleniyor.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dahil 4'ü tutuklu 93 sanığın yargılandığı davada, Mahkeme Heyeti Başkanı Mehmet Ekinci'nin yaklaşık 1 yıldır tutuklu ve tutuksuz yargılanan sanıklar hakkında Cuma ya da en geç Pazartesi günü kararı vermesi bekleniyor.

Ekonomik çıkar sağlamak amaçlı suç örgütü kurmak, 4 kez şike girişiminde bulunmak, 6 kez dolandırıcılık girişiminde bulunmak ve 3 kez de teşvik şikesi girişiminde bulunmak suçlarından yargılanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın beraat isteği bugün yapılacak 22. duruşma ile cevap bulacak.

"BİR AKSİLİK OLMAZSA..."

"Futbolda şike" iddialarına ilişkin yargılamayı yapan İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti Başkanı Mehmet Ekinci, 21. duruşmada "Bir aksilik olmazsa Cuma günü karar vermeyi planlıyoruz" dedi.

Cuma günü yapılacak olan duruşmada karar çıkabileceğini, aksi durumda Pazartesi'ye tarih vereceğini söyleyen Ekinci "O gün, geriye kalan sanıkların savunmalarını alacağız. Müdahillerin diyeceklerini soracağız. Sonra sanıkların son sözlerini alacağız. Bir aksilik olmazsa Cuma günü karar vermeyi planlıyoruz. O gün biraz uzun sürebilir duruşma. Olmazsa, Pazartesi gününe de duruşma tarihi verebiliriz" ifadelerini kullanmıştı.

KİM NEYLE SUÇLANIYOR?

Şike iddianamesinde eski Giresunspor Başkanı Olgun Peker bir numaralı sanık olarak yer alıyor. İddianamede iki numaralı sanık ise Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım.

Olgun Peker ile Aziz Yıldırım örgüt liderliği ile suçlanıyor. İddianamede 26 ayrı futbolcunun menajerlik şirketi bulunduğu ifade ediliyor. 401 sayfalık iddianame iki bölümden oluşuyor. İlk bölümde Olgun Peker liderliğindeki suç örgütü ve Türk futboluna ilişkin bilgiler yer alıyor. İkinci bölüm 148. sayfadan sonra başlıyor. Burada da Aziz Yıldırım'ın başında olduğu çeteden bahsediliyor.

Aziz Yıldırım'ın, Fenerbahçe maçlarını yöneten hakemlerin sarı-lacivertli takım aleyhine karar vermemesi için girişimlerde bulunduğu, bazı müsabakalar için hakem atamalarına müdahale ettiği ve bu örgütün Olgun Peker yönetimindeki suç örgütüyle işbirliği içinde olduğu belirtiliyor.

İddianamede Olgun Peker ve Aziz Yıldırım'ın ardından üçüncü örgüt liderinden bahsediliyor. Bu kişinin ismi de Hakan Karaahmet.

14 FUTBOLCU İDDİANAMEDE

Tayfur Havutçu ile Serdar Adalı'nın 'şike yapmak', Sadri Şener ile Nevzat Şakar'ın 'teşvik girişimi' ile suçlandığı iddianamede Türkiye Futbol Federasyonu Başkan vekili Göksel Gümüşdağ da 'şike yapmakla suçlanıyor.

İddianamede ayrıca futbolcular Mehmet Yıldız, Emenike, Ümit Karan, Sezer Öztürk, İbrahim Akın, İskender Alın, Serdar Kulbilge, Mahmut Baz, Sercan Yıldırım, Gökçek Vederson, Korcan Çelikay, Murat Şahin ile Mustafa Ulaş Ortakaya sanık olarak yer alıyor.

İddianamede Fenerbahçe, Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu, Manisaspor, Trabzonspor, Sivasspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ile Giresunspor'un adı geçiyor.

__________________
Kabullendiğim Hikayemi Yaşıyorum....

KİMENE....
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 29 Haziran 2012, 08:59   #2
Çevrimdışı
Sue
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aziz Yıldırım Bugün Serbest Kalabilir




InsAllah merakla bekliyoz ;$

 

 

Etiketler
aziz, bugün, kalabilir, serbest, yıldırım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Norveçli cani serbest kalabilir! Ruj Haber Arşivi 0 30 Kasım 2011 02:05
Aziz Yıldırım Ruj Sporcular 0 04 Eylül 2011 13:59