IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Temmuz 2012, 16:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bebeğinin Ölümünü Çekti





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Eşinin doğumunu kameraya çeken baba, ikiz bebeklerinden birinin doğum sırasında hayatını kaybettiğini görünce bayıldı.


Resim öğretmeni Saniye Süslü’nün ikiz bebeklerinden biri doğum sırasında hayatını kaybetti. Doğumu kameraya kaydeden baba, monitörde bebeğinin kalbinin durduğunu görünce bayıldı. Aile, normal doğumda ısrar ettiğini iddia ettikleri doktordan şikâyetçi..

İstanbul Kadıköy’deki özel bir hastanede tiyatrocu ve öğretmen çiftin ikizlerinden biri doğum sırasında hayatını kaybetti. Geçen yıl evlenen tiyatrocu Yusuf Süslü ile resim öğretmeni eşi Saniye Süslü’ye doktorları, ikiz bebek müjdesi verdi. İkizlerden kız olana Melek Cennet adını veren çift, erkek bebek için doğumu bekledi. Yapılan kontrollerde bebekler hep sağlıklı rapor edildi. Baba Yusuf Süslü; normal doğum, gerekirse de sezaryenle doğum yapılması konusunda evraklara imza attı.

'NORMAL DOĞUMDA DİRENDİ’
Doktor normal doğum yapılmasına karar verdi. Heyecanlı baba, doğum için kamerasını hazırladı. Doğumhanede 20 dakikalık bir bekleyiş oldu. Bu sırada genç kadın ve eşinin sancı gelmediği için sezaryen yapılmasını istediği ancak Dr. Naim Ünsal’ın normal doğum yaptırmaya başladığı öne sürüldü. Baba Yusuf Süslü, ikizlerinin doğumunu kameraya kaydederken,monitörde bir bebeğin kalp atışının durduğunu görünce elindeki kamerayı yere düşürdü ve bayıldı. Diğer bebek ise sağlıklı bir şekilde doğdu.

ACI HABER ‘PAT’ DİYE SÖYLENDİ
Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için bebek Adli Tıp’a gönderildi. Yaşadıklarını anlatmak için görüşmeye çalıştıkları yöneticilerin kendisini azarladıklarını öne süren baba Yusuf Süslü, “Eşim narkozun etkisinden çıkınca bebekleri sordu. O anda ne yapacağımızı şaşırdık. Hastanede bir psikolog ya da yetkilinin gelip uygun bir dille bebeklerden birinin öldüğünü söylemesi gerekirdi. Maalesef eşime ‘pat diye’ söylemek zorunda kaldık” dedi.

‘KALBİNİN DURDUĞUNU GÖRDÜM’
Baba Yusuf Süslü savcılık ifadesinde o acı anı şöyle anlattı: “Doktor bebeği çekmek üzere vakumla asıldı. O esnada bebeğimin kalp atışlarını gösteren monitörde değerler normal görünüyordu. Vakum bir anda doktorun elinden kaydı ve vakumun kovasını boşalttı. Tekrar takmaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Bunun üzerine göbek kordonu dışarıya çıktı ve doktor elini doğum kanalına soktu: Bebeği bacağından tutarak dışarıya çekti. Kendisi bu işi yaptığı sırada bebeğin yaşam değerlerini gösteren monitörlerde kalp atışının durduğunu gördüm. O esnada bayılmışım.”

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 10 Temmuz 2012, 22:16   #2
Noyan
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bebeğinin Ölümünü Çekti




Baba ölür, oğul kalır adettir; oğul ölür, baba kalır ne derttir.

 

 

Etiketler
cekti, Ölümünü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Doğumhanede Bebeğinin Ölümünü Çekti Thetis Haber Arşivi 0 10 Temmuz 2012 14:34
Bebeğinin adı belli oldu pyracantha Haber Arşivi 0 30 Kasım 2010 21:03