IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Temmuz 2012, 09:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yılan öldüren şantiye şefine Ceza




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Yılan öldüren şantiye şefine 300 lira ceza
Eskişehir'de Hasan Mete isimli vatandaşa, sorumlu olduğu şantiyede 2.5 metre uzunluğundaki yılanı öldürdüğü gerekçesiyle 300 lira para cezası kesildi


Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü yetkililerinin kestiği ceza, bir ay içerisinde ödenmemesi halinde mahkeme yoluyla tanzim edilecek.

Ankara Karoyolu üzerindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir şantiye de 2.5 metre uzunluğundaki bir yılanın öldürüldüğünü gören Yerel Hayvanları Koruma Görevlisi bir kişi durumu Orman ve Su İşleri Bakanlığı Eskişehir Şube Müdürlüğü'nü arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olayın yaşandığı bölgeye giden Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü görevlileri, yaptıkları incelemede 2.5 metre uzunluğundaki zehirli olan bir adet yılanın öldürüldüğünü belirledi.
Bunun üzerine Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü yetkilileri, yılanın ölümünden sorumlu tuttukları şantiye'nin şefi Hasan Mete hakkında ceza işlem uyguladı. Buna göre, Mete'ye 4915 Sayılı Kara Avcılık Kanununa muhalefetten dolayı 300 lira para cezası kesildi. Kesilen ceza Mete'ye resmi üst yazıyla birlikte iletildi. Bir ay içerisinde Ziraat Bankası'nı yatırılmayan para, mahkeme yoluyla Mete'den tahsil edilecek.

Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü yetkilileri, şahsın yılanı öldürmesinin doğru olmadığını söyledi. Yılanın şahısları saldırmadığını belirten yetkili, "Şahıs yılanı öldürmek yerine belediye veya bizim şubemize bildirseydi, gelip onu oradan kurtarırdık. Yılanı daha sonra ilgili mercilere teslim ederdik. Ama burada kasıtlı öldürme olayı var. Bu nedenle de bunun bir cezası var. Bu cezasa ilgili şahsa uygulandı." diye konuştu.

(CHA)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ceza, öldüren, şantiye, şefine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
8 öğrenciyi öldüren doktora ceza Lucifer Haber Arşivi 0 08 Nisan 2010 14:36