IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Temmuz 2012, 14:28   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İstanbul'da Hint Keneviri Tarlası!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Çatalca'da uyuşturucu tacirleri yalnızca havadan görülebilen sarp bir hazine arazisini hint keneviri ekti. Narkotik ekipleri, tarlayı ancak helikopterle bulabildi.


İstHavacılık Şube Müdürlüğü'ne ait bir polis helikopterinin pilotunun İstanbul üzerindeki rutin uçuşlarından birinde fark ettiği bir ayrıntı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü timlerini harekete geçirdi.

Polisi harekete geçiren, Çatalca'da boş bir arazi üzerindeki düzgün ekimli bir tarlaydı. Bu bilgi üzerine tarlanın uyuşturucu ekimi yapılmış alan olabileceği düşünülerek özel bir ekip oluşturuldu. Havadan bölgenin takibini yapan helikopter ile yerdeki birimler koordineli olarak çalışmaya başladı.

Çatalca ilçesinin Kalfa Köyü yakınlarındaki araziyi bir süre izleyen narkotik timleri, jandarma komutanlığı ekiplerini de haberdar ederek bölgedeki araştırmalarını sıklaştırdı. Yapılan takibin ardından tarlaya girmeye karar verildi.

Helikopterin yönlendirmesiyle narkotik polisi, sarp arazi içinde sadece havadan görünen bir alandaki tarlada ekili halde hint kenevirleriyle karşılaştı. 600 adet dikili, 220 adet de kurutulmaya bırakılmış 820 kök hint keneviri ele geçirildi. Bölgenin hazine arazisi olması nedeniyle, ekimin kimler tarafından yapıldığının araştırması sürüyor.

Arnavutköy'deki diğer operasyonda ise polise, bir koruluk içinde hint keneviri yetiştirildiği bilgisi ulaştı. Hadımköy Diliklikaya Mahallesi merasındaki alana giden polis, ekili halde 230 kök hint keneviri ele geçirdi.

EVİN BAHÇESİ HİNT KENEVİRİ TARLASI ÇIKTI

Başakşehir'deki üçüncü operasyonda, hedefte Şahintepe bölgesindeki bir bina ve çevresi vardı. Binanın bahçe kısmında uyuşturucu yetiştirildiği bilgisi üzerine söz konusu yere giden polis, bahçede dikili halde 200 adet hint keneviri buldu. 2 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul'daki hint keneviri operasyonlarının sonuncusu Kayabaşı Şamlar Köyü yakınlarındaki bir tarlaya yapıldı. Baraj gölünün yakınındaki boş arazinin uyuşturucu yetiştirilen bir tarlaya çevrildiği duyumu üzerine narkotik ekipleri bölgede arama yaptı. Boş arazideki aramalarda, ekili halde 2 bin 250 kök hint keneviri ele geçirildi.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
hint, istanbulda, keneviri, tarlası, İstanbulda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık