IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Temmuz 2012, 16:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
SBS'de Birincilik Beklerken Şoke Oldu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


2010 ve 2011 SBS'lerde 500 tam puan alarak dereceye giren Melike Şevval Çelik, yine 500 tam puanla alarak dereceye girmeyi beklerken; sınavının iptal olduğunu öğrenerek şok geçirdi.


Seviye Belirleme Sınavı ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. 2010 ve 2011 SBS’lerde 500 tam puan alarak dereceye giren Melike Şevval Çelik, yine 500 tam puanla alarak dereceye girmeyi beklerken; sınavının iptal olduğunu öğrenerek şok geçirdi.

Çelik, yaşadığı şoku üzerinden atamazken; ailesi durumun düzeltilmesi için hemen Milli Eğitim Bakanlığı’na başvuruda bulundu. Yetkili mercilerden yapılan açıklamada aileye sınav cevap kâğıdının Bakanlığa ulaşmadığı, kayıp olduğu söylendi ve sorumlu kişilerle ilgili idari dava açarak haklarını arayabilecekleri belirtildi. Ancak yapılan araştırmalarda öğrencinin sınava katıldığına dair tutanakların yetkili makamlarda olduğu ortaya çıktı.

ABDULLAH GÜL'E MAİL ATTILAR

Melike Şevval Çelik’in ailesi ve okulu hatanın düzeltilmesi için yetkili makamlara müracaatlarını sürdürüyorlar. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanlığı’na da bir mail gönderdiler. Mailde, yaşadıkları hayal kırıklığını şöyle dile getirdiler:

“Melike Şevval Çelik 2010 ve 2011 SBS’lerde tam puan alarak dereceye girmiştir. Bugün açıklanan SBS’de de tam puanla derece beklerken ekranda sınav sonucunun iptal olduğu yazıyor. MEB’i aradığımızda sınav cevap kâğıdının Bakanlığa ulaşmadığını, kayıp olduğunu söyleyerek, sorumlu kişilerle ilgili idari dava açarak hakkınızı arayın dediler.

Sadece Bakanlığa itiraz dilekçesine 10 günde cevap gelirken, idari davalarla sonucu bekleyene kadar iş işten geçmiş olacak. Geceli gündüzlü tam puan almak için çalışan öğrencinin hakkının karşılığı, sınav cevap kağıdının yetkili ve sorumlu kişilerce kaybedilmesi yüzünden yenmiş oluyor.”

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
beklerken, birincilik, oldu, sbsde, şoke


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Utanç verici birincilik Feronia Haber Arşivi 3 11 Nisan 2011 17:04
Mutfakta pitbullu görünce şoke oldu Lucifer Haber Arşivi 0 14 Ağustos 2010 18:13