IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Temmuz 2012, 17:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'AK Parti'yi Taklit Ederek İktidar Olunmaz'





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Beyaz TV ekranlarına konuk olan Savcı Sayan CHP'nin kurultayını değerlendirirken, Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirdi.



Savcı Sayan "Kemal Kılıçdaroğlu Çin malı bir iktidarın peşinde. Yani çakma bir iktidar hevesi var. AK Parti’nin her şeyini kopya ederek iktidar olacağını düşünüyor. Bu durum iki şekil içinde zararlıdır. AK Parti yaralı ise bizde ona muhalefet ediyorsak bu durum tutmayacaktır. İkincisi ise halk orijinali dururken çakmasına oy vermez."

KILIÇDAROĞLU BOCALAMANIN İÇİNDE

"Kemal Kılıçdaroğlu şuan bir bocalamanın içinde. Onu iktidara getiren güçler, altından kalkamayacağı yükleri sırtına yüklüyorlar. Kılıçdaroğluna diyorlar ki; Kemal Dervişle, Ağrı’daki çobanı aynı yerde yaşatacaksın. Bu mümkün değil, çoban yaşam standartları yükseleceği için kabul eder. Fakat Kemal Derviş kabul etmez. Çünkü çobanları insan sınıfından saymıyor. Alışmış lüks ve zarafet içinde yaşayan kişilere" dedi.

"CHP GEÇMİŞİNE SAHİP ÇIKMALI"

"CHP geçmişine önem vermeli ve sahip çıkmalı. Atatürkçülük önemlidir diyeceksiniz ardından da, CHP kapatılmalıdır diyen kişiyi parti meclis üyesi yapacaksınız. Bu nasıl çelişki? Adam diyor ki; CHP’yi kapatın, müze yapın, ilkelerini beğenmiyorum. Sonra parti kurulunda yer alıyor. Bu durumda ki CHP’ye Kılıçdaroğlu lider olamaz ve yönetemez. En kötüsü de bu mantıkla iktidara gelemez" dedi.

KILIÇDAROĞLU NEDEN BAYKAL’LA YARIŞIYOR?

"Geçmişte yapılamayan bazı şeylerden ders çıkarılmalıdır. Biz neden Deniz Baykal’la yarışıyoruz yüzde 2 oy daha fazla aldık diye. Bizim rakibimiz Deniz Baykal mı? Asıl tartışmamız gereken mesele AK Parti’den neden yüzde 20 daha oy aldığımız olmalı." dedi.

"BAYKAL’IN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLMA İHTİMALİNİ ORTADAN KALDIRACAKSIN"

"CHP’yi idare eden güçler, Kılıçdaroğluna, ‘Deniz Baykal’ın cumhurbaşkanı adayı olma ihtimalini bile ortadan kaldıracaksın' diyorlar. CHP’nin adayı olacak. Kadın aday diyerek erkeklerin önünü kesmekte ne demek? Kemal Kılıçdaroğlu, büyük bir kurultaya giderken Kemal Derviş’i arıyor da, Deniz Baykal’ı ve Önder Sav’ı neden aramıyor? Bu partiye hiç mi emekleri yok. Kemal Derviş değişimin adamı olduğu söyleniyor, doğrudur; Ecevit’i öldürür, sosyal demokratları dağıtır, 40 milyar doları CIA Ajanları ile Türkiye üzerinde paylaştırır. Ben siyaset yapıyorum bunları iyi bilirim" dedi.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ak, ederek, iktidar, olunmaz, partiyi, taklit, İktidar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sarışın Olunmaz, Doğulur :F SayınGambiyetsiz Fıkra 9 03 Mayıs 2010 08:23
Dans Ederek Zayıflayın YapraK Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 16 Mart 2010 23:11