IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Temmuz 2012, 10:35   #1
Çevrimdışı
Aze
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zuckerberg’den terliği yedi!




Sinan Öncel, Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg ve eşi için özel terlik üretti. Bu terlikleri Zuckerberg'e gönderen Öncel'in hediyesi kabul edilmedi ve geri gönderildi...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



lginç reklam kampanyalarıyla gündeme gelen Twigy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, bu kez sosyal medyada adından sözettiriyor.
Facebook'ta eğlenceli bir kampanyaya imza atan Öncel için her şey Mark Zuckerberg'in düğün fotoğraflarını gördüğü an başlamış.
Zuckerberg'in yaz - kış terlikle dolaşmasıyla ünlü olduğunu söyleyen Öncel, "Düğün resimlerinde onu ilk kez bu kadar resmi gördüğümde aklıma bu kampanya geldi" diyor.
Twigy'nin Facebook sayfasında, Zuckerberg'in düğün fotoğraflarına fotomontaj yaptıklarını anlatan Öncel, şöyle devam ediyor:
"Fotomontajla Mark Zuckerberg'e damat terliği giydirdik. Bunun için dört farklı terlik seçeneği hazırladık. Takipçilerimiz bu modeller arasından tercih yaptılar ve bu terliği seçtiler. Takipçilerimizin tercihiyle Mark ve eşi Priscilla için üzerlerinde isimlerinin yazdığı birer çift terlik ürettik."


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sinan Öncel

‘Olmaması için sebep yoktu’
Ürettikleri bu terlikleri Facebook'un merkezine gönderdiklerini söyleyen Öncel, "Buradaki amacımız Facebook'un kurucusunun Twigy'nin Facebook sayfasını 'beğen' mesini sağlamaktı. Tek isteğimiz buydu. Sonuçta bunun olmaması için bir sebep yok gibi görünüyordu. Facebook'ta yapılan bu çalışma, yine Facebook'un genç patronu tarafından 'beğen'ilebilirdi..." diyor.
Hediyeleri gönderdikten bir süre sonra terliklerin kabul edilmediğini Facebook'tan gelen bir yazıyla öğrendiklerini belirten Öncel, "Bu yazıda çok teşekkür ederek prensip olarak hediye kabul etmedikleri yazıyordu" diye anlatıyor.

‘Kabul etseydi iyi olurdu’
Hediyelerin kabul edilmemesine üzüldüğünü söyleyen Öncel, "Edilseydi çok iyi olurdu" diyor.
Türk kamuoyunda en azından bu terliğin Zuckerberg’in terliği olarak anılacağını ifade eden Öncel'e göre, bu terlik kamuoyu desteğini alırsa bir fenomen olabilir...

Renkli kampanyalara imza attı
Sinan Öncel, her zaman farklı ve çarpıcı reklam kampanyalarıyla gündeme gelen bir isim.
Bundan bir süre önce Yıldız Teknik Üniversitesi yakınlarına mağaza açmadan önce ’Yıldız Terlik Üniversitesi’ yazdıran Öncel, konuyla ilgili olarak üniversite yönetimi ile davalık olmuştu.
Tokatlı reklamlar....
Twigy'nin 2010 yılındaki reklam kampanyası ise gerilim dolu bir aşk filmine benziyordu. Kampanyada kadın, ihanetine uğradığı erkeği bazen terlikle tokatlıyor, bazen de terliği kafasına atıyordu. Ya da Twigy’lerini kesiyor, ya da onları ateşe atıyordu..

‘Mark‘ terlikleri 35 TL
Twigy olarak uzun bir süredir gelin - damat terlikleri ürettiklerini söyleyen Sinan Öncel, "Gelin -damat terliklerini iki yıldır çok iyi satıyorduk. Bu yıl üçüncü yılımız olacak. Yeni eklentilerle biraz daha farklılaştırdık. Sanırım bu yıl da genç kızların çok daha fazla ilgisini çekecek. Bu terliği ağırlıklı olarak genç kızlar birbirlerine hediye olarak alıyorlar" diyor.
Bu terliğin fiyatlarının 35 TL olduğunu kaydeden Öncel, "Satışları eylülden itibaren yeni sezonda çok daha iyi olacak" diye anlatıyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
terliği, yedi, zuckerberg’den


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bilgisayarkoliğin Terliği Liaaa Fotoğraf Kulübü 0 13 Temmuz 2012 15:00
Sezonun En İyi 5 Terliği Ay Ah Erkekler 5 11 Mayıs 2012 13:59
Zuckerberg aklandı! Deep Facebook Haberleri 0 29 Mart 2012 18:53
Anne Terliği - İclal Aydın Liaaa Makaleler 0 28 Şubat 2012 17:11