IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ağustos 2012, 08:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Polis memuru kaza yaptığı otomobildekilere ateş açtı: 4 yaralı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




İzmir Emniyeti'ne ait asayiş ekip otosunun, sivil otomobille maddi hasarlı kaza yapmasının ardından kan aktı. Polis memuru, ehliyetsiz araç kullandığı için işlem yapmak istediği sürücü ve yanındakilerin karşı koyması sonrası silahını çıkararak dehşet saçtı. Polis memurunun ateş açtığı otomobilin sürücüsü ile iki arkadaşı ve yoldan geçen bir kişi yaralandı.
Olay, dün saat 15.00 sıralarında Limontepe Semti Kahveler Durağı 3820 Sokak'ta meydana geldi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne ait ekip otosu, iddiaya göre devriye görevini yaptıktan sonra yol kenarına park etti. Bu sırada, ehliyetsiz olduğu öğrenilen 17 yaşındaki E.B.'nin kullandığı otomobil, ekip otosuna çarptı. Ekip otosundan inen polis memurları, tutanak tutmak istedi. Ceza yazılmasına engel olmak isteyen E.B., yanındaki ağabeyi Emrah B. ve Faruk Karhan ile polis memurları arasında tartışma başladı. Arbede sırasında, polis memurları biber gazı sıktıktan sonra havaya ateş etti, E.B. ve iki kişi ise sandalyeyle üzerlerine yürüdü.
İsmi açıklanmayan polis memuru, meslektaşının üzerine sandalyeyle saldırıldığını görünce silahını tekrar ateşledi. Bu sırada ağabey Emrah B. karnından, kardeşi E.B. ve F.K. bacaklarından yaralandı. Yoldan geçen Halil Altun da, seken kurşunun isabet etmesiyle hafif yaralandı. Üç yaralı, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, H.A. ise İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Dört yaralıdan karnından vurulan ağabey Emrah B.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
POLİS MEMURU GÖZALTINA ALINDI
Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, olayların büyümemesi için hemen hastaneye ve olay yerine sevkedilirken, geniş güvenlik önlemleri alındı. Dört kişinin yaralandığı olayda tabancasını ateşleyen polis memuru, meslektaşları tarafından gözaltına alındı. Emniyet yetkilileri, polis memurunun, tüm uyarılara rağmen saldırganlara engel olamayınca kendisini korumak için ateş ettiğini, hakkında hemen soruşturma başlatıldığını bildirdi. Olay yerinde yaşanan arbede ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Milliyet


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 13 Ağustos 2012, 17:48   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Polis memuru kaza yaptığı otomobildekilere ateş açtı: 4 yaralı




TOPRAĞA VERİLDİ

İzmir'de, yaşanan arbedede polisin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Emrah Parlak (26) toprağa verildi.

Karabağlar ilçesinde, polis aracı ile bir otomobilin karıştığı maddi hasarlı kazanın ardından polis memurları ile vatandaşlar arasında çıkan tartışmada bir polis memurunun "kendisini korumak için havaya ve yere ateş açması" sonucu merminin isabet ettiği Emrah Parlak için Eskiizmir Yıkık Camisi'nde tören düzenlendi.
Cenazeye katılan İzmir Valisi Cahit Kıraç, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Parlak'ın yakınlarına başsağlığı diledi.
Parlak'ın naaşı, öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Baba Nusrettin Barlak, cenaze namazı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 8 kurşunun kullanıldığını ileri sürdüğü olayda yaralanan diğer oğlu Erhan'ın da durumunun ağır olduğunu söyledi.
Yetkililerin, "zanlının polis memuru olmasından dolayı ayrıcalık görmeyeceği" sözü verdiğini dile getiren Barlak, "Zaten istediğimiz de bu" dedi.
Bu arada olayla ilgili gözaltına alınan polis memurunun, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği, ekip arkadaşının ise açığa alındığı öğrenildi.


Bir araba için o silah kalkar mı.Hasarlı araç namusu mu oldu bu.Yazık ya 4 gencin hayatını kararttı.Kendi mesleğinden oldu.Lanet olsun.Her gün bu tarz haberleri duymak, bir sürü insanın ailesini ortadan ikiye ayırmak bu kadar kolay olmamalı..

 

Alt 14 Ağustos 2012, 10:05   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Polis memuru kaza yaptığı otomobildekilere ateş açtı: 4 yaralı




Burada en üzücü durum; Molotof koktely atanlara taş atanlara ses çıkarılmıyor küçük bir tartışmada silah çekiliyor ve bir vatandaşımız öldürülüyor. Kanunen karşısında silahlı kişi olmadıkça belindeki silahın kabzasına dahi dokunması yasak olan polisin uyguladığı bu şiddet çok üzücü.

İlk değildir, son da olmayacaktır. Olan olduğuyla ölen de öldüğüyle kalacaktır. Sözkonusu polis memuru 1 yıldan fazla olmamak kaydıyla meslekten uzaklaştırılır ya da başka bir kente tayin edilir, gerisi malum zaten. Ateş yalnızca düştüğü yeri yakar...

 

 

Etiketler
4, açtı, ateş, forum, forumlar, haber, haberler, kaza, memuru, otomobildekilere, polis, polisler, yaptığı, yaralı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Göstericiler Ateş Açtı: 6 Polis Yaralı! Düş Haber Arşivi 0 23 Ağustos 2011 17:08
Polise ateş açtı: 4 yaralı Cemalizim Haber Arşivi 0 01 Mayıs 2009 01:26