IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb
>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ağustos 2012, 09:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İstihbarat Servisi Harekete Geçti




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, kaçırılan vekil Hüseyin Aygün'ün bulunması için harekete geçildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasıyla ilgili olarak, "Gerek istihbarat, gerekse operasyon planlamaları açısından konu takibimizdedir" dedi.

Gümüşhane'deki ziyaret ve temaslarını tamamlayarak karayolu ile Trabzon'a hareket eden Bakan Şahin, Zigana Dağı'ndaki bir tesiste sahur yaptı.

Şahin, bir gazetecinin CHP Tunceli Milletvekili Aygün'ün kaçırılmasıyla ilgili durumu sorması üzerine, "Ovacık ilçesinden Tunceli'ye seyir halindeyken saat 18.00 ile 19.00 sıralarında yolun orta noktasındaki bir mevkide terör örgütleri mensupları tarafından yolları kesilmek suretiyle yanındaki kişiler bırakılarak kendisi alıkonulup kaçırma eylemine maruz kalmıştır. Yaklaşık 1 saat sonra güvenlik güçlerimizin olaydan haberi olmuştur. Haber alınır alınmaz bütün güvenlik güçlerimiz, mülki makamlarımız olayın takibine başlamıştır" yanıtını verdi.

Güvenlik güçlerinin olayın ardından başlattığı çalışmaları sürdürdüğünü vurgulayan Şahin, "Gerek istihbarat, gerekse operasyon planlamaları açısından konu takibimizdedir. Bölücü terör örgütünün kötü niyetli ve hiç olmaması gereken eylemlerinden bir tanesini daha görmüş olduk. Ama güvenlik güçlerimiz olayı takip ediyor" diye konuştu.


"SANSASYONEL AMAÇLI"

Şahin, olayın terör örgütü tarafından sansasyonel amaçlı yapıldığını tahmin ettiklerini ifade ederek, "Terör örgütünün bir eylemidir. Sansasyonel amaçlı olduğunu ve bunu hedeflediklerini tahmin ediyoruz. Yani kaçırılan milletvekilimizdir, milletvekili sıfatını önemseyerek bu eyleme başvurduklarını değerlendirebiliriz" dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver
 

Etiketler
gecti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kasırganın vurduğu Endonezya'da ölü sayısı 180'i geçti! Donanma halka yardım için harekete geçti Emre Dünyadan Haberler 2 09 Nisan 2021 00:04
Avukatları harekete geçti! pyracantha Haber Arşivi 0 10 Aralık 2010 20:26



Canlı Akış 0

+
Canlı akışı görmek için lütfen
Üye Girişi Yapın veya
Kayıt Olun.

Reaksiyonlar

×