IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Şubat 2008, 13:17   #1
Çevrimdışı
Kan
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şeytanın başını kestim




Sokağa atılan kesik baş, oğlu tarafından öldürülen bir anneye ait çıktı..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gaziosmanpaşa’da sokağa atılan kesik baş vahşetinin sırrı çözüldü. Kesik başın Saniye Özkan adındaki bir kadına ait olduğu belirlenirken, şizofren ve madde bağımlısı oğlu Fatih Özkan, “Annemin içine şeytan girdi ben de kafasını kesip yola attım, pişman değilim” dedi
Gaziosmanpaşa Küçükköy’de tüyler ürperten kesik baş cinayetinin sırrı çözüldü. Sokağa atılan kesik başın Saniye Özkan adlı kadına ait olduğu kısa sürede ortaya çıktı. Talihsiz kadının bedeni de olay yerindeki bir apartmanın üçüncü katında bulundu. Cinayetin faili ise madde bağımlısı olan ve psikolojik sorunları bulunan oğlu Fatih Özkan’dı. Polis annesi Saniye Özkan’ın kafasını keserek sokağa atan Fatih’i Ortaköy’de denize atlayarak intihar etmek isterken yakaladı. Cani evlat ilk ifadesinde annesinin içine şeytan girdiği için öldürdüğünü ve pişman olmadığını söyledi.
Küçükköy 51. sokakta önceki gün gerçekleşen tüyler ürperten kesik baş cinayeti 24 saat geçmeden aydınlandı. Önce kesik başın yoldan geçen lüks bir otomobilden atıldığı ihtimali üzerinde duran polis, görgü tanıkları ve güvenlik kameraları görüntülerinden kesik başın olay yerindeki bir apartmandan atıldığını belirledi. 64 numaralı apartmandaki daireleri tek tek arayan polis ekipleri 60 yaşındaki Saniye Özkan’ın başsız cesedini 14 numaralı dairede buldu.
İNTİHAR EDERKEN YAKALANDI
Araştırmayı derinleştiren polis ekipleri, yaşlı kadının oğlu Fatih Özkan tarafından önce boğulduğunu sonra da başının bıçakla kesilerek sokağa atıldığını tespit etti. Annesi ve kardeşi Fatih Özkan’la birlikte aynı evde kalan Cengiz Özkan da polise cinayetten hemen sonra kardeşinin kendisini arayarak “abi annemi öldürdüm haberin olsun” dediğini söyledi.
Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler annesini gözünü kırpmadan öldüren cani evladı yakalayabilmek için alarma geçti.Polis , Fatih Özkan’ın gidebileceği her yere pusu kurdu. Ortaköy’de cani evladın izini bulan polis Özkan’ı caminin hemen yanında denize atlayarak intihar etmek isterken yakaladı.
CEHENNEM KORKUSU
Polis tarafından ifadesinin alınması için karakola götürülen Fatih Özkan ilk ifadesinde annesinin içine şeytan girdiği için öldürdüğünü söyleyerek, “Annemi şeytan olduğu için öldürdüm, milletin çocuklarını ebedi cehenneme sokmaktansa kendi annem babam dahi olsa kafasını gövdesinden ayırırım, kimseden talimat almadım pişman değilim. Yine olsa yine aynı şeyi yaparım” dedi.
ÇIĞLIĞI DUYUP GİTMEDİLER
Cinayetin işlendiği apartmanda oturanlar da anne oğlun sık sık kavga ettiklerini cinayet günü de saat 14.00 sıralarında evden yaşlı kadının çığılığını duyduklarını ancak böyle bir olaya ihtimal vermediklerini söyledi. Yaşlı kadının kesilen başı ve evinde bulunan bedeni otopsi için Adli Tıp Morgu’na gönderildi. Otopsinin ardından Saniye Özkan yakınları tarafından Habipler Yayla Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
BİR CANİNİN PORTRESİ
Daha önce de annesini sık sık öldürmekle tehdit ettiği öğrenilen Fatih Özkan’ın psikolojik tedavi gördüğü ve uyuşturucu madde bağımlısı olduğu bildirildi. Saniye Özkan katili olan oğlu Fatih Özkan ve diğer oğlu Can Özkan ile birlikte oturuyordu. Zonguldak’taki maden işletmelerinden emekli olduktan sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleşen babaları İbrahim Özkan 3 yıl önce ölmüştü. Babalarının ölümünden sonra kardeşlerle anneleri Saniye Özkan ilgileniyordu. 4 çocuklu Saniye Özkan’ın diğer iki çocuğu ise kendisinden ayrı yaşıyordu. Anne katili cani Fatih Özkan, bir tekstil atölyesinde çalışırken belindeki rahatsızlık nedeniyle işten ayrıldı. Annesinin Yeşilkart aldığı Özkan, bel fıtığı tedavisi görüyordu. Madde kullanmaya başladıktan sonra psikolojik problemleri de baş gösteren Özkan’ın son dönemlerde annesini sıklıkla öldürmekle tehdit ettiği yakınlarınca ifade edildi. Oğlu tarafından vahşice öldürülen 60 yaşındaki Saniye Özkan’ın içe dönük bir kadın olduğu belirtildi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Ben anlattikca insanlar resmimi cizer, konustukca ozumu anlar, tanidikca da ozur dilerler..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
basini, başını, kestim, seytanin, şeytanın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık